niestety ja o tej godzinie bede w autobusie
a szkoda....redlovebloodgirl napisał(a):proponuje przyciemnic kawalek jakiejs szybki nad swieczka i sprobowac poobserwowac zacmienieniestety ja o tej godzinie bede w autobusie
a szkoda....
pamietam palce poparzone od swieczki a pozniej przybrudzone na czarno...ale butelka od piwa-nie powiem, dobre ![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Sędzia Czesław napisał(a):Nie wiem, czy wszyscy wiedzą, ale teraz już będziecie wiedzieli, że jutro jest zaćmienie Słońca. Jak zwykle w Polsce będzie to tylko częściowe zaćmienie, które zacznie się ok. 12.15. Pełne zaćmienie będzie m.in. w Libii i Gruzji

Olcia napisał(a):ee... ja to miałam napisać
Ja podaję czas wielce średni, żeby nie trzeba było się babrać w liczbach
A poza tym tyle zapamiętałem z Twojego Focusa. A według mnie dobrym sposobem oglądania zaćmienia jest oglądanie przez kliszę fot.qrczak napisał(a):redlovebloodgirl napisał(a):proponuje przyciemnic kawalek jakiejs szybki nad swieczka i sprobowac poobserwowac zacmienieniestety ja o tej godzinie bede w autobusie
a szkoda....
Ewentualnie jest ciekawszy sposób.
1. Kupujesz piwo, koniecznie w butelce.
2. Wypijasz piwo.
3. Po wypiciu piwa zostaje ci butelka zbudowana z przyciemnionego szkła.
4. Przez tą butelkę możesz patrzeć na Słońce.

qrczak napisał(a):Ewentualnie jest ciekawszy sposób.
2. Wypijasz piwo.
4. Przez tą butelkę możesz patrzeć na Słońce.

kamila napisał(a):qrczak napisał(a):Ewentualnie jest ciekawszy sposób.
2. Wypijasz piwo.
4. Przez tą butelkę możesz patrzeć na Słońce., skuszę się..
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
kamila napisał(a):każada pora jest dobraMafi napisał(a):Jak dla mnie za wczesna godzina na picie piwa (...)![]()
yhh... co cóż... opowiecie jak było 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości