cichy napisał(a):(...) ale dziwne, ze wiekszosc Pan, ktore twierdza, ze odchudzanie sie jest zle, tak naprawde nie ma wiekszych problemow z utrzymaniem odpowiedniej wagi, czy tez wspolczynnika BMInie czuje na sobie wzroku innych ludzi i nie slyszy ich zlosliwych mysli
Z jednej strony jest takich osób trochę żal, bo popadają w obsesję na punkcie swojego wyglądu i nie potrafią o tym rozsądnie myśleć, ale z drugiej wynika to po prostu ze zwykłej głupoty. Każdy ma swoje wady i niedoskonałości, nie ma ideału i należy się z tym pogodzić. Można oczywiście poćwiczyć na siłowni, albo zastąpić chipsy brokułami, ale nic na siłę i za wszelką cenę, bo można stracić o wiele więcej, niż chciało się zyskać...Hasky napisał(a):jezeli mowa o odchudzaniu to na brzuch polecam
Aerobiczna "szóstka" Weidera Kaloryferek murowany bynajmniej w górnych partiach brzucha ale nie wiem czy ktoś z forum to wytrzyma![]()
![]()

cichy napisał(a):to wytlumaczcie mi jeszcze te 'nozyce' z pkt. 5, bo ten rysunek kloci sie z moim wyobrazeniem 'nozyc'
bo chyba cos poknocili

Nash Johnson napisał(a):radze pomnozyc podane parametry razy 2! niezly wycisk
Nie wiem czy wiesz co to? W przedszkolu takie rzeczy dzieci robia
Najpierw trzeba pobiegac 
Nash Johnson napisał(a):cichy mi się wydaje, że te nożyce to coś w stylu robienia "rowerka"Nie wiem czy wiesz co to? W przedszkolu takie rzeczy dzieci robia
![]()
czytalem troche na temat tego cwiczenia! jest to cwiczenie wzmacniajace mięsnie brzucha!
Tworzy jakis zarys mięsni, oraz rzeźbi je ale jedynie w sytacji gdy okolice brzucha sa juz odtłuszczone! niech się ktoś nie ludzi więc, że mając nadwage 10 kg i ćwicząc prze z6 tygodni będzie miał kratke na brzuchuNajpierw trzeba pobiegac

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości