"Zawód Szpieg" "Spy Game"
Świetny film sensacyjny. Zazwyczaj filmy szpiegowskie nie przypadają mi do gustu, ale ten widziałam już kolejny raz i za każdym podoba mi się jeszcze bardziej. Wspaniała rola Roberta Redforda, który pokazał całą swoją klasę. Oczywiście na wielkie uznanie zasługuje również Brad Pitt. Solidne aktorstwo, ciekawa i przemyślana fabuła oraz świetne zdjęcia sprawiają, że przez 2 godziny nie można się nudzić. Warto dodać, iż jednym z głównych atutów tego filmu jest również przepiękna muzyka, która wprowadza niesamowity nastrój. Polecam gorąco!
"Cast Away - Poza Światem"
Włączyłam dziś przez przypadek i niestety nie oglądałam od samego początku (na szczęście jutro też leci), ale to nie szkodzi, gdyż już ten filmik widziałam dwa razy. Fantastyczny. Nie mogę się do niczego przyczepić, a jedynie chwalić .... Właściwie wystarczą dwa krótkie słowa i wszystko będzie jasne - TOM HANKS. Ten facet ma coś takiego w sobie co sprawia, że każdy film z jego udziałem jest niesamowity. A jeśli do jego talentu dodać solidny scenariusz i piękne krajobrazy, to wyjdzie coś czego nawet polecać nie trzeba.