Fajny film wczoraj widziałem/am

Tutaj piszemy o filmie w szerokim znaczeniu tego słowa. Czyli o każdej jego odmianie. Jeżeli chcesz się podzielić wrażeniami lub masz ochotę napisać recenzję zrób to w tym miejscu. Jeżeli zajmujesz się filmem amatorsko to jest to dział dla Ciebie.

Postprzez kulA » sobota, 18 mar 2006, 18:46

kulA
Rycerz forum

Postprzez yennefer » sobota, 18 mar 2006, 18:50

yennefer
Mieszka tu

Postprzez kulA » sobota, 18 mar 2006, 19:10

kulA
Rycerz forum

Postprzez anula » sobota, 18 mar 2006, 21:14

anula
Ważniak

Postprzez kulA » sobota, 18 mar 2006, 21:43

kulA
Rycerz forum

Postprzez Nash Johnson » sobota, 18 mar 2006, 23:34

"wyznania Gejszy" rzeczywiście film Przepiękny!
Oglądałem wczoraj "Hostel" (nowy film Tarantino, i nie potrafię wyrazić mojego zażenowania! film jest po prostu tak głupi, no dosłownie, nic ze sobą nie niesie!
Chyba, że interesują kogoś realistycznie nakręcone sceny z wypalaniem rozgrzanym do czerwonności prętem oka ludzkiego albo wierceniem dziury w ciele wiertarką!
Jak to u Quentin'a myślałem, że może zakończenie będzie zaskakujące, a tu nic, film można wpasowac do kolejnej niezmiernie głupiej produkcji Hollywood'zkiej! Czegoś tak durnego dawno nie widziałem i nie widziałbym gdyby nie to, iż reżyserem jest Tarantino (co przyciąga atencję)! Widać jak trudnym okresem dla Quentin'a było jego dzieciństwo, lub jakieś inne wydarzenie które tak bardzo wypaczyło jego psychikę!

!!!!!!!!!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez kawon » niedziela, 19 mar 2006, 00:15

Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO. Rezyserem "Hostelu" NIE JEST TARANTINO.

przepisac 200 razy az zapamieta
kawon
Dyskutant

Postprzez kulA » niedziela, 19 mar 2006, 08:30

kulA
Rycerz forum

Postprzez yennefer » niedziela, 19 mar 2006, 16:33

Wczoraj obejrzalam "Między piekłem a niebem", wczesniej jakos nie bylo okazji, ale w koncu sie zabralam... no i coz, film jest piekny, jesli idzie o obrazy, mozna powiedziec, ze malarski...
jednak pod wzgledem fabuły chyba troche mnie rozczarowal... byl moment, ze mi sie troche przysnęło (ale nie dlatego, zeby byl nudny, pozna pora juz byla :P).
Moze spowodowane to bylo rozmowa, jaka niedawno odbylam z kolezanka na temat pewnego typu filmow i dlatego nie poruszyl mnie tak, jak sie tego spodziewalam.. chyba tez przez zakonczenie :|
ale mimo wszystko - jest na pewno warty obejrzenia, chocby dlatego, ze stanowi uczte dla oka. ;)
p.s. kulA, wybacz, nie potrafie streścić mojej opinii o filmie za pomoca dwoch słów, wiec moze nie trać czasu na czytanie :P
zreszta - jak juz WZT napisal, kazdy szuka czego innego i ma inne potrzeby, mi np. dwa slowa nie wystarczaja, zeby sięgnąc po jakis film. pozdrawiam :)
yennefer
Mieszka tu

Postprzez anula » poniedziałek, 20 mar 2006, 17:42

anula
Ważniak

Postprzez FiDo » poniedziałek, 20 mar 2006, 23:33

FiDo
Arcymistrz

Postprzez Flo » poniedziałek, 20 mar 2006, 23:51

Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Suzy » poniedziałek, 20 mar 2006, 23:55

"Gothika" ... nie wiem za bardzo co napisać, gdyż większość czasu spędziłam pod kocem z zasłoniętymi oczyma ... :? ... czyli chyba straszny był ... :| ... choć powiem szczerze, że ciągle wyłaniająca się ta sama postać ociekająca wodą ze spuszczoną głową okrytą długimi włosami jak w Ringu zaczynała już być powoli nudna ... dobrze, że miała choć nagłe "wejścia" było to chociaż jakieś urozmaicenie :lol:

...a tak poważnie - film trzymał jednak w napięciu ... tym razem do końca kompletnie nie domyśliłam się zakończenia i było ono dość zaskakujące ... może dlatego, że nie wiedziałam zupełnie o czym będzie owy film ... wreszcie pod wpływem nacisków nie zajrzałam do opisu na pudełeczku :roll:

polecam :wink: szczególnie na randkę ... zdecydowanie zbliża .... :lol: ...
Suzy
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: film