Syn prezydenta skazany

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez U-S » piątek, 10 mar 2006, 10:52

Foreigner napisał(a):Tego U-S nie wiemy i nikt mu tego wczesniej chyba nie udowodnil. jezlei nikt mu nie udowodnil to posadzac go o to nie mozna. Natomiast w tym wypadku sprawa wydaje mi sie jasna.

Dlatego zapytałam, bo nie byłam pewna.
U-S
Weteran

Postprzez bloosman » piątek, 10 mar 2006, 11:12

U-S napisał(a):A czy to prawda, że Bartosz B. nie pierwszy raz tak zrobił? Czy nie było wcześniej takiej sprawy z nim w roli głównej?

NA 99% była tylko została "ukręcona".
bloosman
Dyskutant

Postprzez bloosman » piątek, 10 mar 2006, 11:44

SatH^Raa napisał(a):
bloosman napisał(a):
U-S napisał(a):A czy to prawda, że Bartosz B. nie pierwszy raz tak zrobił? Czy nie było wcześniej takiej sprawy z nim w roli głównej?

To nie jest miejsce na spekulacje, plotki i niczym nie podparte domysły. Zaraz jeszcze zaczniecie o Pewexach pisać...

czy regulamin forum zabrania spekulacji i domysłów ?Jeśli domysły i spekulacje snuje Gargamel jest OK, a jak inni to już nie ? Co to za moderowanie?
bloosman
Dyskutant

Postprzez Bruno » piątek, 10 mar 2006, 12:33

A 13, dyrektorska pensja na konto poszla...
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez bloosman » piątek, 10 mar 2006, 12:44

Bruno napisał(a):A 13, dyrektorska pensja na konto poszla...

Pani Dyrektor mogła i nadal może ( ale nie musi) zawiesić w czynnościach takiego nauczyciela. Zawieszenie polega na tym ,że nie przychodzi on do pracy i otrzymuje tylko połowę pensji beż żadnych dodatków za pełnienie funkcji .Ale niestety to syn prezydenta ,więc p.dyrektor tego nie zrobiła i chyba nie zrobi.
bloosman
Dyskutant

Postprzez U-S » piątek, 10 mar 2006, 14:48

SatH^Raa napisał(a):
bloosman napisał(a):

To nie jest miejsce na spekulacje, plotki i niczym nie podparte domysły. Zaraz jeszcze zaczniecie o Pewexach pisać...

;/ to nie fair, co piszesz... Wydawało mi się właśnie, że forum to jest miejsce na plotki, zapytałam tylko...
U-S
Weteran

Postprzez U-S » piątek, 10 mar 2006, 14:51

SatH^Raa napisał(a):
bloosman napisał(a):czy regulamin forum zabrania spekulacji i domysłów ?Jeśli domysły i spekulacje snuje Gargamel jest OK, a jak inni to już nie ? Co to za moderowanie?

Zarówno Ty jak i Foreigner wcześniej zwróciliście uwagę Gargamelowi, więc nie musiałem interweniować. W końcu ma mnie tu być jak najmniej widać. Skoro jednak dalej drążycie, muszę zwrócić uwagę wszystkim zanim temat posunie się za daleko.

Niedługo takie tematy w ogóle będą zakazane :evil:
U-S
Weteran

Postprzez Gargamel » piątek, 10 mar 2006, 15:22

To nie speklacje,to prawda.Zastanówcie się tak na spokojnie.Kto i komu srzelił"gola"w sprawie cepitu i dlaczego do dzisiaj nie ma winnych?Kto i dlaczego niemalże nic nie robi w sprawie wicestarosty?Gdzieś w gazecie przeczytałem ,że panowie wspólnie na zebraniach kumkali,spotykali się-to były zebrania na temat bezpieczeństwa-prokurator,komendant,wicestarosta.(to było napisane w jednej z lokalnych gazet).W/g mnie po okresie pobytu w szpitalu-7 dni ,sprawa automatycznie jest sprawą z urzędu.Na wniosek-skargę p.Grzyb i to za pośrednictwem jednej z gazet dopiero coś drgnęło.Prokurator tłumaczył,że jest jemu niezręcznie i sprawa poszła do Białogardu.Dlaczego starosta nie sawiesił wicestarosty i co z 13.

Bloosman,a ja słyszałem ,że w wieku dwóch lat wypadłeś z łóżeczka i miałeś rozległy uraz mózgu i do dzisiaj widujesz dziwne postaci i słyszysz głosy.Ponadto w pózniejszym okresie przejechałeś kobietę z wózkiem na przejściu dla pieszych.W związku z tym ,że twój tata jest hydraulikiem i naprawiał szalet u komendanta to dlatego ciebie nie zamknęli....ale niestety Bloosman to syn słynnego hydraulika,znajomy komendanta,więc dlatego dalej chodzi na wolności.To tak na 99 %.I jak wam się podoba moja bajeczka.Zaznaczam ,że powyższy tekst od wyrazu Bloosman jest fikcją.Nie miałem zamiaru nikogo urazić ,a jedynie uświadomić moderatorom,że postępopwanie Bloosmana jes godne potępienia.Dziwię się ,że jeszcze nie wyleciał z tego forum. Pozdrawiam Gargamel.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Eureka » piątek, 10 mar 2006, 15:23

SatH^Raa napisał(a):
bloosman napisał(a):

Czy mam rozumieć, że trzeba się zabierać z tego forum?
Eureka
V.I.P

Postprzez Gargamel » piątek, 10 mar 2006, 15:52

Dostałem ostrzeżenie za wyręczanie moderatorów.Nie rozumiem.Chyba powienienem dostać nagrodę ,że zadziałałem wystarczająco szybko i uswiadomiłem o co idzie.Przepraszam bardzo ,ale karać za pomoc?
Gargamel
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg