Foreigner napisał(a):Tego U-S nie wiemy i nikt mu tego wczesniej chyba nie udowodnil. jezlei nikt mu nie udowodnil to posadzac go o to nie mozna. Natomiast w tym wypadku sprawa wydaje mi sie jasna.
Dlatego zapytałam, bo nie byłam pewna.
Foreigner napisał(a):Tego U-S nie wiemy i nikt mu tego wczesniej chyba nie udowodnil. jezlei nikt mu nie udowodnil to posadzac go o to nie mozna. Natomiast w tym wypadku sprawa wydaje mi sie jasna.
SatH^Raa napisał(a):bloosman napisał(a):U-S napisał(a):A czy to prawda, że Bartosz B. nie pierwszy raz tak zrobił? Czy nie było wcześniej takiej sprawy z nim w roli głównej?
NA 99% była tylko została "ukręcona".
To nie jest miejsce na spekulacje, plotki i niczym nie podparte domysły. Zaraz jeszcze zaczniecie o Pewexach pisać...
Bruno napisał(a):A 13, dyrektorska pensja na konto poszla...
SatH^Raa napisał(a):bloosman napisał(a):U-S napisał(a):A czy to prawda, że Bartosz B. nie pierwszy raz tak zrobił? Czy nie było wcześniej takiej sprawy z nim w roli głównej?
To nie jest miejsce na spekulacje, plotki i niczym nie podparte domysły. Zaraz jeszcze zaczniecie o Pewexach pisać...
to nie fair, co piszesz... Wydawało mi się właśnie, że forum to jest miejsce na plotki, zapytałam tylko...SatH^Raa napisał(a):bloosman napisał(a):czy regulamin forum zabrania spekulacji i domysłów ?Jeśli domysły i spekulacje snuje Gargamel jest OK, a jak inni to już nie ? Co to za moderowanie?
Zarówno Ty jak i Foreigner wcześniej zwróciliście uwagę Gargamelowi, więc nie musiałem interweniować. W końcu ma mnie tu być jak najmniej widać. Skoro jednak dalej drążycie, muszę zwrócić uwagę wszystkim zanim temat posunie się za daleko.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości