Długoimienny napisał(a):Przepraszam chłopcze, ale to co piszesz, przypisuje się mi. Pozwól więc, że to ja chciałbym się chełpić tą krecią robotą. Może pójdziesz do szkoły na lekcje wiedzy o społeczeństwie i zapytasz pani magister, co to jest "czwarta władza". Nie ma znaczenia, czy ktoś jest młody, czy stary. Cena za błędy i bezmyślne działanie jest taka sama. I jeszcze jedno: gdy pracujesz publicznie i w czyimś imieniu, to licz na krytykę. Jak nie potrafisz jej znieść, to wróć do szkolnej ławki, tam demokracji nauczysz się w spokoju, z książek. Tak sobie przypominam, jak się młodzi ludzie na sesji RM pysznili tym, że ta rada to taka porażka, a oni pokażą nową jakość. No i pokazali. Składam gratulacje na ręce przewodniczącego MRM za to, że tak przeprosił za złamanie przepisów i statutu, że się pochwalił, iż jest nielegalnym przewodniczącym, że nikt tego nie usłyszał. W polityce słowo przepraszam, ma większą wagę, niż dziękuję.
Nie wiem czy piszesz do Mccool'a czy do mnie. jezeli do mnie to nie jestem chlopcem. Powiem wiecej mozesz mowic mi pan ewentualnie zwracac sie do mnie poprzez moj nick na tym forum. Jesli nie zauwazyles ja do ciebie "chlopcze" nie mowie. Wiem jak lubisz byc ponad innymi i wystepowac w roli wszystkowiedzacego. Niemiej jednak czasy kiedy pytalem sie o cos pani magister bezpowrotnie minely (nie wiem moze w twoim przypadku jest inaczej i leczysz kompleksy, nie wnikam). Niemiej jednak dyskusje z toba uznaje za bezcelowa gdyz nie szanuje ani ciebie ani twoich pogladow po tym co uslyszalem natemat twoich akcji w TKK (przez grzecznosc nie zamierzam nic wiecej pisac na ten temat bo to sprawa na oddzielny topic). Wiem co to czwarta wladza i jak w kazdej grupie spolecznej znajda sie czarne owce ktorej ewidentnie jestes dla mnie przykladem. Kazdy mnoze miec swoje poglady ty rowniez je masz natomiast problem polega na tym, ze masz problem z pozostaniem bezstronnym, co zreszta widac w kazdej twojej wypowiedzi na ten temat. Nie zauwazylem w nich ani jednego zdania na temat wice MRM ktorym jest czlonek FMS. Ciagle pijesz do SMD i ich przewodniczacego Lukasza (nie wiem moze masz do niego o cos zal). Nazywasz MRM tworem SMD i caly czas do tego pijesz. Spojrz choc troche obietywnie i przedstaw sprawe z dwoch stron tak jak to by zrobil zetelny dziennikarz (mozesz zapytac pania magister jak nie pojmujesz czym jest bezstronnosc).