Młodzieżowa Rada Miejska

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez McCool » czwartek, 9 mar 2006, 19:40

0wn4g3 napisał(a):@ Foreigner. Niegdzie nie twierdziłem, że MRM jest tworem SMD. W tym topicu wyraziłem swoja opinię co do zabawy w politykę. Tyle. Bez politycznych uwarunkowań. Dla mnie Pan Bonkowski może nawet przystąpić do moherowych beretów. Ważne jest to co sobą i swoim postępowaniem reprezentuje jako potencjalny przyszły polityk.

Dla mnie Mr. Długoimienny wychłostał Mr. ŁUkasz`a, na argumenty odpowiadając kontragumentami, przytaczając informacje, fakty, generalnie pięknie spointował zarzuty o pisaniu nieprawdy.
Proszę -> http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.ph ... 791#311791

Jak dla mnie to nie domysły, jeno suche fakty, okraszone spora dawką logicznego myślenia.

Długoimienny zrobił w ten sposób najlepszy zimny prysznic na zbyt wybujałe ambicje niektórych młodych polityków chcących szybciutko ZBYT wiele osiągnąć.
McCool
Rycerz forum

Postprzez Foreigner » piątek, 10 mar 2006, 00:42

McCool napisał(a):Długoimienny zrobił w ten sposób najlepszy zimny prysznic na zbyt wybujałe ambicje niektórych młodych polityków chcących szybciutko ZBYT wiele osiągnąć.

Jestes chyba ostatnia osoba ktora powinna takie zdanie napisac.
Foreigner
Weteran

Postprzez McCool » piątek, 10 mar 2006, 07:21

Foreigner napisał(a):Jestes chyba ostatnia osoba ktora powinna takie zdanie napisac.

nie masz prawa mnie osądzać
McCool
Rycerz forum

Postprzez Foreigner » piątek, 10 mar 2006, 10:01

McCool napisał(a):
Foreigner napisał(a):Jestes chyba ostatnia osoba ktora powinna takie zdanie napisac.

nie masz prawa mnie osądzać

ty natomiast roscisz sobie prawo do osadzania wszystkich.

Mam prawo miec wlasne zdanie a jest ono takie jak napisalem wczesniej. Sadze rowniez, ze politykowanie i torpedowanie prac MRM rowniez moge przypisac tobie. Tobie rowniez mozna przypisac podniesienie krzyku o zagrozeniu apolitycznosci MRM. Problem polega na tym, ze sam jestes czlonkiem FMS i apolitycznosci jak najbardziej ci nie przypisze. Prawda jest tez to, ze to ty rozpetales ta burze w szklance wody przez co MRM bedzie miala problemy z jakimikolwiek dzialaniami gdyz teraz kazdy bedzie posadzal ich o to, ze sa calkowiecie uzaleznieni od jakistam "mocodawcow". Powiedz mi teraz czy twoja obecnosc w tej radzie nie jest jej najwieksza slaboscia mlody socjaldemokrato.
Foreigner
Weteran

Postprzez Foreigner » piątek, 10 mar 2006, 12:02

Długoimienny napisał(a):Przepraszam chłopcze, ale to co piszesz, przypisuje się mi. Pozwól więc, że to ja chciałbym się chełpić tą krecią robotą. Może pójdziesz do szkoły na lekcje wiedzy o społeczeństwie i zapytasz pani magister, co to jest "czwarta władza". Nie ma znaczenia, czy ktoś jest młody, czy stary. Cena za błędy i bezmyślne działanie jest taka sama. I jeszcze jedno: gdy pracujesz publicznie i w czyimś imieniu, to licz na krytykę. Jak nie potrafisz jej znieść, to wróć do szkolnej ławki, tam demokracji nauczysz się w spokoju, z książek. Tak sobie przypominam, jak się młodzi ludzie na sesji RM pysznili tym, że ta rada to taka porażka, a oni pokażą nową jakość. No i pokazali. Składam gratulacje na ręce przewodniczącego MRM za to, że tak przeprosił za złamanie przepisów i statutu, że się pochwalił, iż jest nielegalnym przewodniczącym, że nikt tego nie usłyszał. W polityce słowo przepraszam, ma większą wagę, niż dziękuję.

Nie wiem czy piszesz do Mccool'a czy do mnie. jezeli do mnie to nie jestem chlopcem. Powiem wiecej mozesz mowic mi pan ewentualnie zwracac sie do mnie poprzez moj nick na tym forum. Jesli nie zauwazyles ja do ciebie "chlopcze" nie mowie. Wiem jak lubisz byc ponad innymi i wystepowac w roli wszystkowiedzacego. Niemiej jednak czasy kiedy pytalem sie o cos pani magister bezpowrotnie minely (nie wiem moze w twoim przypadku jest inaczej i leczysz kompleksy, nie wnikam). Niemiej jednak dyskusje z toba uznaje za bezcelowa gdyz nie szanuje ani ciebie ani twoich pogladow po tym co uslyszalem natemat twoich akcji w TKK (przez grzecznosc nie zamierzam nic wiecej pisac na ten temat bo to sprawa na oddzielny topic). Wiem co to czwarta wladza i jak w kazdej grupie spolecznej znajda sie czarne owce ktorej ewidentnie jestes dla mnie przykladem. Kazdy mnoze miec swoje poglady ty rowniez je masz natomiast problem polega na tym, ze masz problem z pozostaniem bezstronnym, co zreszta widac w kazdej twojej wypowiedzi na ten temat. Nie zauwazylem w nich ani jednego zdania na temat wice MRM ktorym jest czlonek FMS. Ciagle pijesz do SMD i ich przewodniczacego Lukasza (nie wiem moze masz do niego o cos zal). Nazywasz MRM tworem SMD i caly czas do tego pijesz. Spojrz choc troche obietywnie i przedstaw sprawe z dwoch stron tak jak to by zrobil zetelny dziennikarz (mozesz zapytac pania magister jak nie pojmujesz czym jest bezstronnosc).
Foreigner
Weteran

Postprzez Demurrer » piątek, 10 mar 2006, 12:12

Foreigner napisał(a): Niemiej jednak dyskusje z toba uznaje za bezcelowa gdyz nie szanuje ani ciebie ani twoich pogladow po tym co uslyszalem natemat twoich akcji w TKK (przez grzecznosc nie zamierzam nic wiecej pisac na ten temat bo to sprawa na oddzielny topic). Wiem co to czwarta wladza i jak w kazdej grupie spolecznej znajda sie czarne owce ktorej ewidentnie jestes dla mnie przykladem. .

No to ostro pojechałeś. :shock:
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Vin » piątek, 10 mar 2006, 12:21

Demurrer napisał(a):
Foreigner napisał(a): Niemiej jednak dyskusje z toba uznaje za bezcelowa gdyz nie szanuje ani ciebie ani twoich pogladow po tym co uslyszalem natemat twoich akcji w TKK (przez grzecznosc nie zamierzam nic wiecej pisac na ten temat bo to sprawa na oddzielny topic). Wiem co to czwarta wladza i jak w kazdej grupie spolecznej znajda sie czarne owce ktorej ewidentnie jestes dla mnie przykladem. .

No to ostro pojechałeś. :shock:

A szanujesz tych, którzy Ci to opowiadali ?
Poza tym - wierzysz we wszystko co usłyszysz ?
Vin
Uzależniony

Postprzez Demurrer » piątek, 10 mar 2006, 12:30

To taka "fajna" metoda pomawiania lub obrażania kogoś. Albo w formie pytania, albo że niby coś ktoś słyszał. Bardzo popularna na tym forum.

Podbną akcję przeprowadził przed chwilą bloosman w innym temacie.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Gargamel » piątek, 10 mar 2006, 16:07

Dzieci z Młodych Demokratów-Młodzieżowej Rady Miasta,nowotworu Platformy Obywatelskiej o paczkę cukierków się pokłóciły.Po ich występie w telewizji jestem zszokowany...oni nawet wysłowić się nie umieją.Myślę ,że powinni wrócić do książek.
Gargamel
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg