Nuba napisał(a):Vincenta napisał(a):Możemy iść na ryby.
Zamiast fajki - wędka . [smilie=icecream.gif]
i to jest najzdrowsze :P zamiast palić i szlajać się po knajpach proponuje chodzić na ryby :) samo zdrowie - czyste powietrze, relax, a piwko też można wypić :wink:
rysio napisał(a):co do wdychania spalin, to niestety masz racje ale na szczescie tylko w czesci, bo ani chodzenie po miescie nie jest wspanialym przywilejem ani nie jest tak fajne jak siedzenie z przyjaciolmi w pubie
rysio napisał(a): a poza tym spalinami wszyscy jestesmy truci, nikt takiego wyboru nie podejmowal, wiec nie jest to sprawa tożsama, skoro wszyscy maja takie same warunki - wszyscy musza chodzic wsrod spalin - tak palacze jak i niepalacy, tak lubiacy jak i ci nie lubiacy samochodow, to nie ma tu mowy o dyskryminowaniu mniejszosci przez tyraniczna wiekszosc....
dlaczego palicie? - kompanie tytoniowe dodają do swoich wyrobów substancje służące jedynie wytworzeniu uzależnienia, niczemu innemu nie dodają one papierosowi... a wy w imię waszego celowo i podstępnie w was wtłoczonego nawyku, bronicie philipa morrisa jak się da... ale sza sza, bo nas dorwą i utłuką.Uri napisał(a): kompanie naftowe nie dadzą spokojnie prowadzić pożądnych badań nad alternatywnymi źródłami energii, ale sza sza, bo nas dorwą i utłuką.
jeepi_srs napisał(a):A ja postaram sie wypromowac kawiarnie Finezja kolo Etny. Jutro otwarcie wiec bardzo zapraszam na wizyte i jak sadze mile spedzenie wolnego czasu.
Dziwnie jakoś wygląda jako jedyny lokal czynny w ciemnym budynku, ciekawe czy będzie konkurencją dla Etnowskiej kawiarni.
Żeby nie było że nie na temat. 
qrczak napisał(a):jeepi_srs napisał(a):A ja postaram sie wypromowac kawiarnie Finezja kolo Etny. Jutro otwarcie wiec bardzo zapraszam na wizyte i jak sadze mile spedzenie wolnego czasu.
Jak szedłem do pracy to widziałem że ludzie siedzieli w środku i kelner między nimi biegał to może już dzisiaj otwarte jestDziwnie jakoś wygląda jako jedyny lokal czynny w ciemnym budynku, ciekawe czy będzie konkurencją dla Etnowskiej kawiarni.
Można palić tam będzie czy nieŻeby nie było że nie na temat.

jeepi_srs napisał(a):qrczak napisał(a):Można palić tam będzie czy nieŻeby nie było że nie na temat.
Zeby napisac na temat to napisze ze nie bedzie mozna ale moge klamac
![icecream [smilie=icecream.gif]](./images/smilies/icecream.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 9 gości