gdzie można posiedzieć bez wdychania dymu?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Vin » czwartek, 2 mar 2006, 22:13

WZT napisał(a):
kamila napisał(a):.. dlaczego kobieta z papierosem wygląda blee?

Oi! zonka Oi! Zonka...... wystarczy ze mi sie podobasz bez czy z :P :P:P:P

WZT jesteś naprawdę świetny. :D
Vin
Uzależniony

Postprzez kamila » piątek, 3 mar 2006, 08:14

Vincenta napisał(a):
WZT napisał(a):
kamila napisał(a):.. dlaczego kobieta z papierosem wygląda blee?
Oi! zonka Oi! Zonka...... wystarczy ze mi sie podobasz bez czy z :P :P:P:P
WZT jesteś naprawdę świetny. :D
taaa.. on tylko publicznie tak mówi, a jak się już widzimy (a to bardzo rzadko następuje) to mi tak nie mówi :P . Papiery rozwodowe się już grzeją na biurku :twisted:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez rysio » piątek, 3 mar 2006, 09:41

Suzy napisał(a):... i trudno mówić o poświęcaniu się niepalących jeśli - jak sam twierdzisz - brak w Kołobrzegu dla nich innych alternatyw ... oni nie mają chyba zwyczajnie wyjścia ... gdyby je mieli to pewnie już dawno przesiadywaliby w osobnych lokalach... dlatego chyba większym wyrzeczeniem jest dla palacza nie palenie niż dla niepalącego bycie w jego towarzystwie... (nikt przecież nikomu nie dmucha w twarz) ...

zupełnie jakbym zamiast tego tu wyżej czytał: "ja ja ja mój mój mój mnie mnie mnie dla mnie dla mnie dla mnie"
w/g mnie to niepalący się mocno poświęcają, a palacz, którego dym papierosowy nie drażni a tylko powoduje chęć zaciągnięcia się, nie jest w stanie zrozumieć że to komukowliek może przeszkadzać... to jest bardzo egoistyczne podejście :|
rysio
Terminator

Postprzez Vin » piątek, 3 mar 2006, 10:05

Wiem, że palacz musi podjąć sam decyzję, ale nie zaszkodzi jeszcze raz posłuchać.

Miażdżyca kończyn dolnych:

http://www.itvp.pl/receptyjedynki/archi ... /22/lp/94#

O chorobie Burgera prawie nic się nie mówi, a atakuje wyłącznie osoby palące. Wiele osób nawet o niej nie słyszało. TV nie pokazuje ludzi chorych. A może to byłoby terapią wstrząsową. Odział, na którym leżą chorzy wygląda strszanie, w skrócie : są również same korpusy ludzkie.
Vin
Uzależniony

Postprzez ewe » piątek, 3 mar 2006, 10:55

Trzeba szukać lokali z dobra klimą np: UNDERGROUND ,choć drogo
Mnie przeszkadza np strasznie dym spalonego oleju w restauracji . Np: SFINKS ,można położyć baranka na ścianie jeszcze przed wejściem
ewe
Gwiazdor

Postprzez Vin » piątek, 3 mar 2006, 11:10

Tam to jest dopiero klima.
Szczególnie jak się przyjdzie około 21.
Zimno aż miło, ale generalnie lubię tam chodzić.
Nawet bardzo.
:D
Vin
Uzależniony

Postprzez ewe » piątek, 3 mar 2006, 11:39

UNDERGROUND ma swój minus - coraz mniej tam ludzi :?:
ewe
Gwiazdor

Postprzez Vin » piątek, 3 mar 2006, 11:43

Nietety.
Ale najwiekszym plusem ( dla mnie oczywiście) ) jest to, że czuję się tam bezpiecznie, czego niestety nie mogę powiedzieć o River.
Vin
Uzależniony

Postprzez Suzy » piątek, 3 mar 2006, 12:41

rysio napisał(a):... to jest bardzo egoistyczne podejście :|

... każdy jest w tej rozmowie trochę egoistą ... Ty nie chcesz wdychać dymu i nie starasz się zrozumieć co znaczy bycie w nałogu ... ja jako palaczka <popalająca, bo przecież rzucam :roll: > chcę w spokoju palić ... i nie słuchać wymówek, gdyż w lokalu jest przecież pełne przyzwolenie na to ... i jeśli mimo to idziesz tam to jednak w jakimś stopniu się na to godzisz... nie możesz w lokalu dla palących wymagać by palący nie palili ... lub złościć się jeśli to robią... to absurd ... to sami palacze wiedząc, że masz takie poglądy mogą z troski o Ciebie i z sympatii odejść na bok ... ale to ich decyzja a nie Twoje nakazanie powinno nimi kierować ... tak myślę ... [smilie=hmmm.gif]
Suzy
Gwiazdor

Postprzez Didi » piątek, 3 mar 2006, 14:01

Vincenta napisał(a):Nietety.
Ale najwiekszym plusem ( dla mnie oczywiście) ) jest to, że czuję się tam bezpiecznie, czego niestety nie mogę powiedzieć o River.

Vin jesli chodzi o River to dlaczego nie czujesz sie bezpiecznie? od wakacji jest tam monitoring w kazdym miejscu ochrona jest kulturalna i nic nie wydarzylo sie od dluzszego czasu a to co sie dzieje przed lokalem to juz niestety emocje i inne dopalki ktore dzialaja na ludzi ...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez ewe » piątek, 3 mar 2006, 15:30

O, najmocniej przepraszam ,ale w UNDERGROUND nie można było się czuć bezpiecznie jeszcze rok temu ,były zadymy. A tego w lokalu ,który aspiruje do miana bezpiecznego czy jak na nasze miasto luksusowego być nie powinno .Tak samo jak wchodzenia i szwędania się w kurtkach .
SZkoda ,że nie ma w naszym mieście takiego mocnego ,luksusowego lokalu nocnego ,clubu ,takiego dla starszej młodzieży /nie wiem ,może takiej po 25 ---> /

Dodano: 2006-03-03, 15:33
w Underground kiedyś była sytuacja ,która ten lokal w moich oczach zdyskwalifikowała -- była uderzona dziewczyna . I jest tam jak wszędzie .
ewe
Gwiazdor

Postprzez Vin » piątek, 3 mar 2006, 15:38

ewe....i co zrobiłes ? Zareagowałeś ? Czy się tylko przyglądałeś jak ją okłada podpity koleś ?
Vin
Uzależniony

Postprzez Nash Johnson » piątek, 3 mar 2006, 15:44

DeeJay napisał(a):
Vincenta napisał(a):Nietety.

Vin jesli chodzi o River to dlaczego nie czujesz sie bezpiecznie? od wakacji jest tam monitoring w kazdym miejscu ochrona jest kulturalna i nic nie wydarzylo sie od dluzszego czasu a to co sie dzieje przed lokalem to juz niestety emocje i inne dopalki ktore dzialaja na ludzi ...

To znaczy , że to co na zewnątrz ROVER to nikogo z ochrony już to nie obchodzi? Co z tego, że w środku nie mozna dostać w łeb skoro na zewnątrz tak! Tam ciągle się ktoś trzaska! A przeciez do RIVER trzeba wejść i trzeba z tamtąd wyjśc! Może dlatego vincenta się tam bezpiecznie nie czuej!
Nash Johnson
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark