WZT napisał(a):kamila napisał(a):.. dlaczego kobieta z papierosem wygląda blee?
Oi! zonka Oi! Zonka...... wystarczy ze mi sie podobasz bez czy z![]()
:P:P
WZT jesteś naprawdę świetny.

taaa.. on tylko publicznie tak mówi, a jak się już widzimy (a to bardzo rzadko następuje) to mi tak nie mówiVincenta napisał(a):WZT jesteś naprawdę świetny.WZT napisał(a):Oi! zonka Oi! Zonka...... wystarczy ze mi sie podobasz bez czy zkamila napisał(a):.. dlaczego kobieta z papierosem wygląda blee?![]()
:P:P
. Papiery rozwodowe się już grzeją na biurku 
Suzy napisał(a):... i trudno mówić o poświęcaniu się niepalących jeśli - jak sam twierdzisz - brak w Kołobrzegu dla nich innych alternatyw ... oni nie mają chyba zwyczajnie wyjścia ... gdyby je mieli to pewnie już dawno przesiadywaliby w osobnych lokalach... dlatego chyba większym wyrzeczeniem jest dla palacza nie palenie niż dla niepalącego bycie w jego towarzystwie... (nikt przecież nikomu nie dmucha w twarz) ...

rysio napisał(a):... to jest bardzo egoistyczne podejście
> chcę w spokoju palić ... i nie słuchać wymówek, gdyż w lokalu jest przecież pełne przyzwolenie na to ... i jeśli mimo to idziesz tam to jednak w jakimś stopniu się na to godzisz... nie możesz w lokalu dla palących wymagać by palący nie palili ... lub złościć się jeśli to robią... to absurd ... to sami palacze wiedząc, że masz takie poglądy mogą z troski o Ciebie i z sympatii odejść na bok ... ale to ich decyzja a nie Twoje nakazanie powinno nimi kierować ... tak myślę ... ![hmmm [smilie=hmmm.gif]](./images/smilies/hmmm.gif)
Vincenta napisał(a):Nietety.
Ale najwiekszym plusem ( dla mnie oczywiście) ) jest to, że czuję się tam bezpiecznie, czego niestety nie mogę powiedzieć o River.
DeeJay napisał(a):Vincenta napisał(a):Nietety.
Ale najwiekszym plusem ( dla mnie oczywiście) ) jest to, że czuję się tam bezpiecznie, czego niestety nie mogę powiedzieć o River.
Vin jesli chodzi o River to dlaczego nie czujesz sie bezpiecznie? od wakacji jest tam monitoring w kazdym miejscu ochrona jest kulturalna i nic nie wydarzylo sie od dluzszego czasu a to co sie dzieje przed lokalem to juz niestety emocje i inne dopalki ktore dzialaja na ludzi ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości