marko ...... nie wiem gdzie jest logika.
Chyba bym wolała być facetem.
Panowie są bardziej konsekwentni i zdecydowani.
WZT napisał(a):marko napisał(a):Vincenta - Jeszcze niedawno gdzies słyszałem że kobiety są bardziej rozważne, gdzie zatem logika ?
to jest takie pokretne tlumaczenie kobiet gdy im sie cos wytknie....
rysio napisał(a):kobieta która właśnie spaliła papierosa smakuje raczej ohydnie - niestety miałem okazję się przekonać...
Uri napisał(a):rysio napisał(a):kobieta która właśnie spaliła papierosa smakuje raczej ohydnie - niestety miałem okazję się przekonać...
kobieta po alkoholu tez najlepiej nie smakuje - ale to nikomu jakoby nie przeszkadza?
Pamietasz Bursztynowa? 
rysio napisał(a):kobieta która właśnie spaliła papierosa smakuje raczej ohydnie - niestety miałem okazję się przekonać...
(...) ilu ludzi poszłoby/chodziłoby tam zamiast do lokali, w których się pali?
ja jestem pierwszym ochotnikiem!
!!!!!

Flo napisał(a):Uri napisał(a):rysio napisał(a):kobieta która właśnie spaliła papierosa smakuje raczej ohydnie - niestety miałem okazję się przekonać...
kobieta po alkoholu tez najlepiej nie smakuje - ale to nikomu jakoby nie przeszkadza?
Uriusz ma doswiadczeniePamietasz Bursztynowa?

Suzy napisał(a):... no cóż ... chyba na siłę się na Ciebie nie rzuciła, więc mogłeś się domyśleć co Cię czeka i uciekać pięć metrów od niej skoro była taka ohydna ... :|
Suzy napisał(a):... ja jako palaczka napiszę jedno - pewnie "smakowałaby" podobnie jak facet który wypił przed chwilą ohydne dla mnie piwsko ... bleeeee !!!!!!! :lol:
Suzy napisał(a):... a jeśli jestem osobą palącą i wybieram się ze znajomymi do pabu to niestety nie pójdę do lokalu dla niepalących z prostej przyczyny - jak jestem w nałogu - będzie mnie skręcać cały wieczór i zero przyjemności z wypadu ...
Suzy napisał(a):... wprowadzenie lokali dla niepalących zwyczajnie podzieli towarzystwo na dwa lokale ... i nie wiem czy to dobrze ... no chyba, że ktoś będzie szedł na ustępstwa ... :|
kamila napisał(a):.. dlaczego kobieta z papierosem wygląda blee? , a facet nie, tak?..Czy lokal gdzie będzie zakaz palenia, będzie rozchwytywany, nie wydaje mi się, bo z tego co zdążyłam zauważyć chodząc po pubach większość ludzi pali..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości