gdzie można posiedzieć bez wdychania dymu?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Vin » czwartek, 2 mar 2006, 19:10

marko ...... nie wiem gdzie jest logika.
Chyba bym wolała być facetem.
Panowie są bardziej konsekwentni i zdecydowani.
Vin
Uzależniony

Postprzez Vin » czwartek, 2 mar 2006, 19:13

WZT napisał(a):
marko napisał(a):Vincenta - Jeszcze niedawno gdzies słyszałem że kobiety są bardziej rozważne, gdzie zatem logika ?

to jest takie pokretne tlumaczenie kobiet gdy im sie cos wytknie....

Momentami są bardziej rozważne. Przecież nie cały czas. Po prostu, panowie są bardziej konsekwentni i zdecydowani.
Vin
Uzależniony

Postprzez rysio » czwartek, 2 mar 2006, 19:29

kobieta która właśnie spaliła papierosa smakuje raczej ohydnie - niestety miałem okazję się przekonać...

ale wracajmy do tematu - czy powinno być w kołobrzegu takie miejsce jak pub z tym tylko wyjątkiem, że zakazano by tam palenia? czy przyniosłoby to zyski właścicielom takiego lokalu? ilu ludzi poszłoby/chodziłoby tam zamiast do lokali, w których się pali?
ja jestem pierwszym ochotnikiem!
rysio
Terminator

Postprzez MagdaLena » czwartek, 2 mar 2006, 20:03

Znam ludzi, którzy nie chodzą do pubów tylko dlatego, że nienawidzą dymu z papieroska.. W sumie, sama do nich należę. Chciałabym, żeby w KG była chociaż jedna knajpa wolna od dymu, żebym mogła na piwo wyskoczyć spokojnie.
MagdaLena
Bywalec

Postprzez Vin » czwartek, 2 mar 2006, 20:07

We wszystkich kawiarniach w ośrodkach wczasowych nie można palić.
W pasie nadmorskim do wyboru jest ich bardzo dużo.
Vin
Uzależniony

Postprzez Uri » czwartek, 2 mar 2006, 20:31

rysio napisał(a):kobieta która właśnie spaliła papierosa smakuje raczej ohydnie - niestety miałem okazję się przekonać...

kobieta po alkoholu tez najlepiej nie smakuje - ale to nikomu jakoby nie przeszkadza?
Uri
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Flo » czwartek, 2 mar 2006, 20:32

Uri napisał(a):
rysio napisał(a):kobieta która właśnie spaliła papierosa smakuje raczej ohydnie - niestety miałem okazję się przekonać...

kobieta po alkoholu tez najlepiej nie smakuje - ale to nikomu jakoby nie przeszkadza?

Uriusz ma doswiadczenie :twisted: Pamietasz Bursztynowa? :lol:
Flo
Arcymistrz

Postprzez Suzy » czwartek, 2 mar 2006, 20:32

(...) ilu ludzi poszłoby/chodziłoby tam zamiast do lokali, w których się pali?
ja jestem pierwszym ochotnikiem!

... no cóż ... chyba na siłę się na Ciebie nie rzuciła, więc mogłeś się domyśleć co Cię czeka i uciekać pięć metrów od niej skoro była taka ohydna ... :|

... ja jako palaczka napiszę jedno - pewnie "smakowałaby" podobnie jak facet który wypił przed chwilą ohydne dla mnie piwsko ... bleeeee !!!!!!! :lol:

... a jeśli jestem osobą palącą i wybieram się ze znajomymi do pabu to niestety nie pójdę do lokalu dla niepalących z prostej przyczyny - jak jestem w nałogu - będzie mnie skręcać cały wieczór i zero przyjemności z wypadu ...

... wprowadzenie lokali dla niepalących zwyczajnie podzieli towarzystwo na dwa lokale ... i nie wiem czy to dobrze ... no chyba, że ktoś będzie szedł na ustępstwa ... :|
Suzy
Gwiazdor

Odpowiedz

Postprzez Fisher_kg » czwartek, 2 mar 2006, 20:39

Ludzie wszedzie praktycznie pala, nic na to nie poradzimy, jest jedno wyjscie chodzic w takie miejsca, tam gdzie nikogo tam nie ma :lol:
Fisher_kg

Postprzez Uri » czwartek, 2 mar 2006, 20:44

Flo napisał(a):
Uri napisał(a):

Uriusz ma doswiadczenie :twisted: Pamietasz Bursztynowa? :lol:

zeby tylko wtedy - ale i tak jak czlowiek jest pijany to nie zwraca uwagi ;)
Uri
Weteran

Postprzez rysio » czwartek, 2 mar 2006, 20:53

Suzy napisał(a):... no cóż ... chyba na siłę się na Ciebie nie rzuciła, więc mogłeś się domyśleć co Cię czeka i uciekać pięć metrów od niej skoro była taka ohydna ... :|

nie ona była ohydna, nie to, nie to... tylko niezbyt przyjemny jest taki pocałunek i od takich pocałunków będę uciekał, pewnie niewiele panien się tym zmartwi, ale to już inna historia...
Suzy napisał(a):... ja jako palaczka napiszę jedno - pewnie "smakowałaby" podobnie jak facet który wypił przed chwilą ohydne dla mnie piwsko ... bleeeee !!!!!!! :lol:

nie sądzę że smakowałby taki facet podobnie, ale jeśli to by kobiecie przeszkadzało, to z radością bym dla niej nie pił piwa ;) i tak wolę winko, a jeśli i to byłoby złe, to mógłbym wogóle rzucić alkohol.... wiem, nie jestem w nałogu i to w związku z tym inna sprawa, ale to, że ktoś jest uzależniony nie przekona mnie do uczestniczenia w tym nałogu.
Suzy napisał(a):... a jeśli jestem osobą palącą i wybieram się ze znajomymi do pabu to niestety nie pójdę do lokalu dla niepalących z prostej przyczyny - jak jestem w nałogu - będzie mnie skręcać cały wieczór i zero przyjemności z wypadu ...

ale chodzi o takie miejsca o których wspomniała mafi - tzn że byłoby tam pomieszczenie dla palaczy, gdzie chodziliby na faję, ale z drugiej strony skoro z takiego bezpapierosowego wypadu byłoby zero przyjemności nawet jeśli byliby tam twoi znajomi, to znaczy, że cała przyjemność bycia w lokalu skupia się dla ciebie w paleniu, a nie w obcowaniu z ludźmi...po co ci zatem znajomi?
Suzy napisał(a):... wprowadzenie lokali dla niepalących zwyczajnie podzieli towarzystwo na dwa lokale ... i nie wiem czy to dobrze ... no chyba, że ktoś będzie szedł na ustępstwa ... :|

to pomyśl sobie ile już lat wszyscy niepalący poświęcali się w imię przyjaźni i dobrych stosunków ze znajomymi palaczami.... idzie nowe, i niestety dla ludzi z takimi poglądami nie będzie to "dobre" nowe. dla mnie natomiast dobre jak najbardziej! już nie mogę się doczekać, może EU uchwalą jakieś ogólnounijne prawo... mam ogromną na to nadzieję!
rysio
Terminator

Postprzez kamila » czwartek, 2 mar 2006, 20:55

.. dlaczego kobieta z papierosem wygląda blee? , a facet nie, tak?..Czy lokal gdzie będzie zakaz palenia, będzie rozchwytywany, nie wydaje mi się, bo z tego co zdążyłam zauważyć chodząc po pubach większość ludzi pali..
kamila
Arcymistrz

Postprzez cichy » czwartek, 2 mar 2006, 21:02

kamila napisał(a):.. dlaczego kobieta z papierosem wygląda blee? , a facet nie, tak?..Czy lokal gdzie będzie zakaz palenia, będzie rozchwytywany, nie wydaje mi się, bo z tego co zdążyłam zauważyć chodząc po pubach większość ludzi pali..

ale i tak bede chowal Ci papierosy :twisted: :twisted: :twisted:
cichy
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 2025499

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark