Eureka napisał(a):McCool.
Wszystkie sprawy, o których piszesz mają z Twojej strony uzasadnienie. Pamiętaj, nie zawsze jest tak, że to, co dla Ciebie jest oczywistektóre, popierają wszyscy. Proponuję, byś poruszone kwestiena postawił na posiedzeniu MRM. A tak w ogóle, to Franek musiał Ci mocno zajść za skórę i widać to na odległość. Podajcie sobie ręce i pamiętaj, że miejsce dla lidera jest jedno a chętnych wielu. Czy aby nie czujesz się zawiedziony, że wokół Ciebie nie ma takiego szumu medialnego, jaki jest wokół Franka? Jeśli tak, to zastanów się nad powodem przegrania wyścigu o przywództwo. Tak się jakoś składa, że Franka znają i ze wszystkimi wadami podziwiają a Ciebie nie znają i nie podziwiają, bo Twoich wad nie znają. Ot i cała sztuka wygrywania i przegrywania.
.webnext. napisał(a):Może popełniliśmy błąd, jesteśmy przecież młodzi… Zacznijmy wspólną pracę na rzecz młodzieży połączmy swoje siły.
?? :
), ale gra polityczna jaka tu uskuteczniacie powala mnie na kolana a ludzi ktorzy uwierzyli w wasze hasla mi szkoda. Swoja droga brawo jednak sie czegos uczycie od swoich starych kolego, SLD a wczesniej SdRP i PZPR tez byli mistrzami hasel i sloganow.
McCool napisał(a):Eureka napisał(a):McCool.
Wszystkie sprawy, o których piszesz mają z Twojej strony uzasadnienie. Pamiętaj, nie zawsze jest tak, że to, co dla Ciebie jest oczywistektóre, popierają wszyscy. Proponuję, byś poruszone kwestiena postawił na posiedzeniu MRM. A tak w ogóle, to Franek musiał Ci mocno zajść za skórę i widać to na odległość. Podajcie sobie ręce i pamiętaj, że miejsce dla lidera jest jedno a chętnych wielu. Czy aby nie czujesz się zawiedziony, że wokół Ciebie nie ma takiego szumu medialnego, jaki jest wokół Franka? Jeśli tak, to zastanów się nad powodem przegrania wyścigu o przywództwo. Tak się jakoś składa, że Franka znają i ze wszystkimi wadami podziwiają a Ciebie nie znają i nie podziwiają, bo Twoich wad nie znają. Ot i cała sztuka wygrywania i przegrywania.
Nie, niestety Cie zawiode i powiem Ci, że nie mam problemów z własną osobowością - tak dla Twojej wiadomości Droga Eureko. Widzę natomiast Twój stosunek do całej sytuacji i do Franka, który w Twoich oczach wydaje się osobą godną tego stanowiska.
[ Dodano: 2006-03-01, 20:00 ]
ŁUkasz napisał(a):Vincenta napisał(a):Jak tak czytam co pisze Łukasz , to dochodze do wniosku, że ta cała MRM to jeden wielki pic na wodę i jedna wielka pomyłka. Jeśli tak to ma wyglądać, tzn. jeśli jest odłamem MD i PO , a Ty jesteś jej moderatorem, to po prostu lepiej będzie rozwiązać ten sztuczny twór i zapomnieć o nim.
Jeśli kiedyś dzieciaki w szkolach bedą chciały coś takiego stworzyć, to Ty Łukaszu trzymaj się od nich z daleka, bo znowu wyskoczy jak Filip z konopii kolejny Franek.
Co jeszcze mogę zrobić, żeby pokazać, że nie jest to odłam SMD (nie piszę już o PO bo to absurd). Mam zakazać wszystkim Młodym Demokratom uczestnictwa w MRM![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości