grax napisał(a):widzicie jakas roznice? Ja jak narazie nie. Poczekamy, zobaczymy. Zawsze cos moze stanac na przeszkodzie i sie przedluzyc.
bo zmiany od jutra? Nie uczyli czytac?

Flo napisał(a):grax napisał(a):widzicie jakas roznice? Ja jak narazie nie. Poczekamy, zobaczymy. Zawsze cos moze stanac na przeszkodzie i sie przedluzyc.
bo zmiany od jutra? Nie uczyli czytac?![]()

grax napisał(a):Flo napisał(a):grax napisał(a):widzicie jakas roznice? Ja jak narazie nie. Poczekamy, zobaczymy. Zawsze cos moze stanac na przeszkodzie i sie przedluzyc.
bo zmiany od jutra? Nie uczyli czytac?![]()
sorka, mialem zle w profilu strefe czasowa ustawiona i pokazywalo mi, ze post zostal napisany wczoraj hyh

robcius napisał(a):szkoda tylko ze te liczby to czysta teoria....
i jeszcze jedno wszyscy hurra optymiści powinni być wdzięczni TP S.A. ze wprowadziła do Kołobrzegu neostrade ... inaczej tkk nie dałaby nic od siebie...
PS
a o wspomnianej przez admina umowie lepiej niech się wypowie Powiatowy Rzecznik Praw Konsumenta... dlaczego? bo pełno w niej niejasności
przykład? prosze bardzo...
prosze spojrzeć w swoje umowy i powiedziec czy znależliście w niej jakiś zapis stwierdzajacy jaka macie przepustowość...konia z rzedem temu kto znajdzie taki zapis, krótko mówiac na przykładzie z warzywniaka ...zobowiazujecie sie do kupowania ziemniaków za np 100zł/m-c w dniu podpisania umowy było to np 256kbps , przy kolejnej zmianie juz macie za 100zł/m-c np 512kbps a co chcieliście kupiuc podpisujac umowe - 256 czy predkośc za 100zł?
wg mnie po kazdej zmianie powinniscie mniej płacic za ta predkosc ktora mieliscie w dniu zawarcia umowy, ale tego nie ma w umowie....
Jak wróce wieczorem i nadal bedzie 460Kbps zamiast 768Kbps to co mam zrobic?zresetować modem czy zgłosic na PW np. ?
przerwami) i wiem jak ktos potrafi nieładnie komentowac...takze jak ktos ma napisac cos brzydkiego
to lepiej niech nie pisze;)tOmi napisał(a):Od razu zaznaczam, że ten post jest kierowany do takich osób jak np. rOOt
Od której godziny jakoś zacznie sie polepszać internet? Bo teraz bralem kilka testow na szybkość neta i średnio w kazdym pokazywalo mi 460Kbps (czyli nawet mniej niz powinno byc-512) raz pokazało 4080Kbps ale ten test można pominąć![]()
![]()
Jak wróce wieczorem i nadal bedzie 460Kbps zamiast 768Kbps to co mam zrobic?zresetować modem czy zgłosic na PW np. ?
ps. juz pare lat tu siedze na forum(z DROBNYMIprzerwami) i wiem jak ktos potrafi nieładnie komentowac...takze jak ktos ma napisac cos brzydkiego
to lepiej niech nie pisze;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości