Flo napisał(a):Bywalo sie swego czasu czesto w Rymaniu, wojta znam osobiscie, poprzedniego tez znalem osobiscie. A co do szkoly w Rymaniu to znalem kiedys stamtad pewnego nauczyciela i musze powiedziec ze sie kiedys rzucil na mnie z piesciami (mialem wtedy 15 lat), ale go ludzie powstrzymali.
WZT napisał(a):Colberg napisał(a):WZT napisał(a):niewiem oco wam chodzi... kolega chodzildo tej szkoly i bardzo ja cenil za poziom przekazywanej wiedzy....
:lol: :lol:
Nie ściemniaj. Sam kończyleś Uniwersytet Piastowski. Więc wiesz z pierwszej ręki. :lol:
I jestem bardzo zadowolony z tej szkoly.... niewiem oco im chodzi....
a ty skad wiesz??????
rysio napisał(a):Flo napisał(a):Bywalo sie swego czasu czesto w Rymaniu, wojta znam osobiscie, poprzedniego tez znalem osobiscie. A co do szkoly w Rymaniu to znalem kiedys stamtad pewnego nauczyciela i musze powiedziec ze sie kiedys rzucil na mnie z piesciami (mialem wtedy 15 lat), ale go ludzie powstrzymali.
założę się, że właśnie grzecznie siedziałeś na ławeczce przed wejściem do klasy przygotowując się do lekcji, bo miałeś same piątki i wogóle grzeczny byłeś i nie było z tobą żadnych problemów - złote dziecko - ulubieniec wszystkich. a nauczyciel, który rzucił się na ciebie, zrobił to dla zabawy, bo to pozbawiony skrupułów i zdrowego rozsądku faszysta był, prawda?
a ty skad wiesz??????
WZT napisał(a):rysio napisał(a):
jeśli to prawda - to w jakim celu ukrywasz, że skończyłeś tę szkołę? zgadywanie zostawiam wszystkim, którzy to czytają...
nie wyczuwales ironi w moim poscie???????
A pozatym chcialem zobaczyc jaka bedzie reakcja ludzi- bo czesto jest tak ze sie potej szkole jezdzi i nie bedac w tej szkole ani razu a swe wiadomosci sie opiera o teksty swych kolegow...
Flo napisał(a):wyobraz sobie ze nie chodzilem tam do szkoly, ale bylem kiedys gdzies na obozie gdzie ten gosc byl moim wychowawca. Gralismy mecz pilki noznej przy licznie zgromadzonej publicznosci, i tak sie niefortunnie zlozylo ze pilka przeze mnie kopnieta (w trakcie meczu) trafila w jedna z wychowawczyn w glowe, kobiecina upadla, ale bylem pierwszy ktory udzielil jej pomocy, a krewki wychowawca przy wielu swiadkach zaatakowal mnie piesciami za to.
Wiec mi nie mow, ze gdzies w tym byla moja wina, bo to on zostal pociagniety do odpowiedzialnosci a nie ja.
Nie wiem czy nadal uczy on w szkole w Rymaniu, ale wtedy uczyl. Obecny wojt i wspominana przez niego zona, rowniez byli obecni na meczu. Ale na nich zlego slowa nie powiem
WZT napisał(a):Nie wstydze sie ze sie tam uczylem.
A co do poziomu nauki w tej szkole to trzeba zwrocic uwage nato ze na Piastowskiej jest wiekszy nacisk polozony na przedmiotu techniczne kosztem innych przedmiotow... i porownywanie tej szkoly do jakiegos LO jest nie na miejscu....A co do nauki w tej szkole to jestem bardzo zadowolony z jakosci wiedzy jaka mi przekazali nauczyciele w tej szkole podczas mej nauki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości