RPis stanowczo NIE

Hayes napisał(a):Naprawdę popieram Duńczyków na całej linii....
Islam to religia która nie dorasta do naszych czasów
Hayes napisał(a):Oni widzą tylko to co chcą widzieć....
a poza tym walczą ze wszystkimi, nie tylko z chrześcijanami
astic napisał(a):
Islam sam w sobie jest religią pokojową. Dla tych którzy zaczną zaraz rzucać hasłami dżihad czy święta wojna polecam lekturę Koranu .
joshua napisał(a):
W przeciwieństwie do nas, europejczyków, ciągle pamietają o korzeniach z których wyrośli, o wartościach jakie im wpajano w dzieciństwie. .
joshua napisał(a):E taaam Zarzucie. Równie dobrze możesz oskarzać UE o loty miedzyplanetarne. Jako społeczeństwa gdzieś zatraciliśmy się w poprawności politycznej. .
UE - wcześniej Europejska Wspólnota Gospodarcza, ale błagam, nie cofaj mnie do Wspólnoty Wegla i Stali, wiem o niej. Ojcowie założyciele - często podobne zwroty padają o Robercie Schumanie, Monnecie i Adenauerze. To co? Wracamy do wałkowaia islamu czy koniec tematu?Demurrer napisał(a):dopiero najnowsze ruchy lewicowo- alterglobalistyczno- lewacko- anarchistyczno-politycznie poprawne, rozmywają wszystko i chcą abyśmy o tych korzeniach zapomnieli i udawali, że nasz świat zbudowali ojcowie - założyciele Wspólnot Europejskich.
joshua napisał(a):UE - wcześniej Europejska Wspólnota Gospodarcza, ale błagam, nie cofaj mnie do Wspólnoty Wegla i Stali, wiem o niej. Ojcowie założyciele - często podobne zwroty padają o Robercie Schumanie, Monnecie i Adenauerze. To co? Wracamy do wałkowaia islamu czy koniec tematu?Demurrer napisał(a):dopiero najnowsze ruchy lewicowo- alterglobalistyczno- lewacko- anarchistyczno-politycznie poprawne, rozmywają wszystko i chcą abyśmy o tych korzeniach zapomnieli i udawali, że nasz świat zbudowali ojcowie - założyciele Wspólnot Europejskich.
joshua napisał(a):Poza tym jeżeli chcesz dołączyc do pojęcia wspólnot kraje Europy Środokowo-Wschodniej to faktycznie odbyło sie tutaj pranie mózgów i próba zmiany wartości ale problem od lat dotyczy Europy Zachodniej a nie nas. .
joshua napisał(a):
No właśnie, rżnęli się kilka lat bez opamiętania, dokonywali czystek etnicznych i jakoś nie wywołało to tak powszechnego oburzenia. Była woja, byli Ameryaknie (kogo bronili?) b
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości