Jako kto on tam był
Strażak, pogorzelec, inspektor nadzoru, malarz, dekarz czy kto
zy poseł teraz będzie latał do każdego pożaru, albo do każdej chorej krowy

Report mial racje.Wystarczylo aby pan Sobczak byl mniej aroganckii powiedzial - Popelniono blad, nie przewidzielismy takiej sytuacji. Przepraszam, zrobie wszystko aby to sie nie powtorzylo
wredniak napisał(a):qurczak, pan Sobczak sam przyznal w trakcie programu, ze Hubert mu podlega.Report mial racje.Wystarczylo aby pan Sobczak byl mniej aroganckii powiedzial - Popelniono blad, nie przewidzielismy takiej sytuacji. Przepraszam, zrobie wszystko aby to sie nie powtorzylo
Kazdy moze popelnic blad ale trzeba sie umiec do tego przyznac. Wystarczy miec troche honoru. Moze to sa za duze wymagania w stosunku do zastepcy prezydenta miasta ?
wredniak napisał(a):qurczak, pan Sobczak sam przyznal w trakcie programu, ze Hubert mu podlega.Report mial racje.Wystarczylo aby pan Sobczak byl mniej aroganckii powiedzial - Popelniono blad, nie przewidzielismy takiej sytuacji. Przepraszam, zrobie wszystko aby to sie nie powtorzylo
Kazdy moze popelnic blad ale trzeba sie umiec do tego przyznac. Wystarczy miec troche honoru. Moze to sa za duze wymagania w stosunku do zastepcy prezydenta miasta ?
qrczak napisał(a):wredniak napisał(a):qurczak, pan Sobczak sam przyznal w trakcie programu, ze Hubert mu podlega.Report mial racje.Wystarczylo aby pan Sobczak byl mniej aroganckii powiedzial - Popelniono blad, nie przewidzielismy takiej sytuacji. Przepraszam, zrobie wszystko aby to sie nie powtorzylo
Trudno przepraszać za coś o czym się nawet nie wie..
qrczak napisał(a):Dzisiaj widziałem materiał w TKK jak to komisja chodziła i oglądała zniszczenia. Dobrze że prezydent tam był jedno mnie tylko zastanawia.
Co tam poseł doktor robiłJako kto on tam był
Strażak, pogorzelec, inspektor nadzoru, malarz, dekarz czy kto
zy poseł teraz będzie latał do każdego pożaru, albo do każdej chorej krowy
![]()
Tylko nie mówcie ze to troska o obywateli, mi się dywan lekko popalił bo żar z papierosa spadł, panie pośle zapraszam do komisji.
P.S. Przypomniało mi się, z fascynacja wyglądał przez okno to chyba robił za speca od stolarki okiennej.
) pozostawiam wam.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości