Robię bal na złość TKK...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez report5 » piątek, 10 lut 2006, 09:53

Gargamel napisał(a):Albo tak:"Kto jest najlepszym dziennikarzem i dlaczego ja.Report manipulujesz jak zresztą we wczorajszym programie z Markiem...wstyd report.

daj spokój - miasto zawaliło sprawę pomocy i wystarczy się do tego przyznać i poparwić -

marka lubię i podziwiam ale pierwsza sprawa to uzanć błąd a później go naprawić a nie wciskac wszystkim że było super - zrobiłem program po to by się ta wpadak nie powtórzyła -- wielkie serce marka sprawy nie załatwia - tu trzeba jeszcze byc skutecznym w kryzysie

- nie musisz mnie wstydzić - bo po programie zbieram takie wyrazy symapatii że i tak jestem zawstydzony -
report5

Postprzez Demurrer » piątek, 10 lut 2006, 09:55

Jestem report zdruzgotany.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez kraall » piątek, 10 lut 2006, 09:55

ewe napisał(a):W Polsce zawsze się będzie piło ,bo jesteśmy krajem należącym do takiej wspólnoty np:z Rosją .Pijemy mocne trunki ,a nie wino czy piwko. To piją na południu.
Tak jest wszędzie ,że przy alkoholu załatwia się najważniejsze sprawy , powiem tylko ,że dzięki temu jesteśmy w UNII.
Nie wiem ,czy ktoś kiedyś był na imprezie organizowanej przez miasto w Niemczech ? Byłem w Hanowerze na rynku ,orkiestra ,długie stoły z żarciem ,same VIPy i nie było piwka tylko morze mocniejszych trunkow i to wszystko na oczach mieszkańców za barierkami . U nas to nie do pomyślenia.

Pili za swoje, czy za podatników pieniądze?
Pewnie nie wiesz, tylko oglądałeś. 8)
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez report5 » piątek, 10 lut 2006, 09:59

Demurrer napisał(a):A jeżeli report rzeczywiście spotkanie ograniczyłoby się do symbolicznego szampana? Będzie oki? Zrobisz reportaż? Zmienisz pytanie? Zrobisz sondę? Będziesz wałkował dwa miesiące jak prezydent sprasza fajnych gości dla dobra miasta?

nie dwa miesiące tylko to drugi news na ten temat - daj spokój - idzie Anka to zrobi -
report5

Postprzez loisslane » piątek, 10 lut 2006, 10:02

Report, jak ktos juz słusznie zauważył, w sondach wiele zalezy od tego, w jaki sposób przedstawisz problem i jakie zadasz pytanie. To rozumiem przez podpuszczenie mieszkańców.
loisslane

Postprzez Didi » piątek, 10 lut 2006, 10:03

biedna Ania ...moze jej sie za ciebie dostac jak mozesz to robic
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Foreigner » piątek, 10 lut 2006, 10:05

myśliwiec napisał(a):nawet nie wiecie co sie dzieje w sejmowych okowach
chleja na umor i to za nasze pieniadze
przy okazji pisania pracy mgr bylam nieraz na spotkaniach jednej z komisji sejmowej
zenada
ale co tam
im pewnie wolno
prezydentowi HB nie

Boze nie moge. Ile ty tam czasu spedzilas :?:
Ekspert sie odezwal... woda w sejmie odpada.
I przestan juz bronic swojego pryncypala wystarczy, ze w gazecie to robisz co staje sie powolo zenujace i ciagnie w dol cala GK.
Foreigner
Weteran

Postprzez Vin » piątek, 10 lut 2006, 10:11

Tak ciężko zmienić formę ?
Rozumiem, że to kwestia przyzwyczajenia, że prezydent nie może zrobić spotkania bez alkoholu , tak ? Czy goście się domagają wódy a prezydent jest w tej sytuacji bezbronny i nic zrobić nie może ?
Nie wiem jak inni, ale ja mogę chodzic na imprezy i nie wypic nawet lampki szampana. Może to nienormalne, ale nawet w sylwestra nie wypiłam ani grama. I żyję, a przecież mogłabym się napić - za swoje naturalnie. A jeśli miałabym prowadzić ważne rozmowy - to o alkoholu mowy by nie było. Gość by sobie dziubek umoczył w soku albo innym bezalkoholowym napoju.
Czy naprawdę tak ciężko zmienić formę takich spotkań ? Czy bez alkoholu nic się nie da załatwić ?
Czekam na nowego prezydenta, takiego który skonczy z tymi bibami. Ostatnie 50 lat to tylko urzędowe bibiy.
A Bieńkowski jak juz musi wypić i gości poczęstować, to lepiej by zrobił gdyby na ten temat nic nie mówił. Niepotrzebnie to komentuje, a zdanie : Robię do na złość TKK ... jest niedopuszczalne w ustach prezydenta.

mysliwiec .... ty się może już przestań bujać, bo ci się chyba w głowie zakręciło i mamroczesz niewyraźnie i bez sensu.
Vin
Uzależniony

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 10:17

Foreigner napisał(a):
myśliwiec napisał(a):nawet nie wiecie co sie dzieje w sejmowych okowach
chleja na umor i to za nasze pieniadze
przy okazji pisania pracy mgr bylam nieraz na spotkaniach jednej z komisji sejmowej
zenada
ale co tam
im pewnie wolno
prezydentowi HB nie

Boze nie moge. Ile ty tam czasu spedzilas :?:
Ekspert sie odezwal... woda w sejmie odpada.
I przestan juz bronic swojego pryncypala wystarczy, ze w gazecie to robisz co staje sie powolo zenujace i ciagnie w dol cala GK.

wystarczajaco dlugo, by zobaczyc czym zajmowali sie poslowie
chlaniem i "kosztowaniem" nowych potraw w chinskiej restauracji
i to bynajmniej nie za swoje
mysl co chcesz
mam to w duszy
to nie moj pryncypal, ja na niego nie glosowalam
tak poza nawiasem
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Foreigner » piątek, 10 lut 2006, 10:36

Glosuj na kogo chcesz masz takie prawo wyborcze.
Teksty i tak piszesz pod niego (tez twoj wybor ale gazeta na tym cierpi)

Natomiast jadanie w chinskiej restauracji za pieniadze podatnikow to wloz sobie miedzy bajki wloz dziewczyno bo sie osmieszasz.
Wsord naszych dziennikarzy ostatnio sporo jest ludzi o bujnej wyobrazni.
Foreigner
Weteran

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 10:48

Foreigner napisał(a):Glosuj na kogo chcesz masz takie prawo wyborcze.
Teksty i tak piszesz pod niego (tez twoj wybor ale gazeta na tym cierpi)

Natomiast jadanie w chinskiej restauracji za pieniadze podatnikow to wloz sobie miedzy bajki wloz dziewczyno bo sie osmieszasz.

jakbys nie wiedzial: wydawca jest wlascicielem gazety i to dla niego pracuje. to co chce moge sobie pisac na forum, wszystko inne nie. nie ma niezaleznej prasy. i juz.
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 10:49

Foreigner napisał(a):

a co tez bywales? nie chodzi mi bynajmniej o chinska w kolobrzegu. nie bede z toba dyskutowala, bo guzik wiesz.
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » piątek, 10 lut 2006, 10:54

Foreigner, powielasz wszystkie teksty i koncepcje Łukasza. Jesteś jego klonem czy ta sama osoba was szkoli? :lol:
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 11:07

report5 napisał(a):
Gargamel napisał(a):Albo tak:"Kto jest najlepszym dziennikarzem i dlaczego ja.Report manipulujesz jak zresztą we wczorajszym programie z Markiem...wstyd report.

daj spokój - miasto zawaliło sprawę pomocy i wystarczy się do tego przyznać i poparwić -

marka lubię i podziwiam ale pierwsza sprawa to uzanć błąd a później go naprawić a nie wciskac wszystkim że było super - zrobiłem program po to by się ta wpadak nie powtórzyła -- wielkie serce marka sprawy nie załatwia - tu trzeba jeszcze byc skutecznym w kryzysie

- nie musisz mnie wstydzić - bo po programie zbieram takie wyrazy symapatii że i tak jestem zawstydzony -

sama darze cie sympatia :)
ale na boga czemu ty do urzednikow na ty walisz na oczach mieszkancow kgu? jest to bardzo zle odbierane.
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez jakotako » piątek, 10 lut 2006, 11:36

Nie ma co się niepotrzepnie denerwować. To czy prezydent jest dobry czy zły lub czy bal był potrzebny (czy nie) zweryfikują wybory i ..... na to laska :lol: A wy tu się podniecacie w zależności od podziału: ci co mogą coś stracić po odejściu H.B. i na tych co mogą coś zyskać jak zostanie. ;/
No ale jedni i drudzy mają od groma argumentów: za , a nawet przeciw :lol: :lol: :lol: :lol:
jakotako
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg