Robię bal na złość TKK...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Vin » piątek, 10 lut 2006, 08:17

myśliwiec napisał(a):
Vincenta napisał(a):
myśliwiec napisał(a):
Vincenta napisał(a):
myśliwiec napisał(a):
Vincenta napisał(a):To taka już uroda infantylnych blondynek.
Daj jej plasterek łososia a napisze co chcesz.
bez komentarza. co ty mozesz wiedziec?

Bujaj się.

buahahaha
nie bede cie obrazala
bo to nie w moim stylu
uderz w stol norzyce sie odezwa

Bujaj się.
ty nie masz żadnego stylu.

zaa to ty masz
klasa i szyk

Bujaj się.
Vin
Uzależniony

Postprzez Vin » piątek, 10 lut 2006, 08:18

Demurrer napisał(a):
Vincenta napisał(a):

Chodzi nam o to jak prezydent powiedział : Zrobię na złość TKK ..... a nie : Ile wódy wypijemy na spotkaniu. Chociaż gdybyc oglądał lokalna tv to byś pewnie nie pisał tego piszesz. Ludzie nie są zachwyceni pomysłem prezydenta i wszyscy zgodnie jednym chórem mówili : jak chce pic niech pije za swoje.

Według jakiej metody badania opinii społecznej była przeprowadzona sonda na reprezentatywnej liczbie mieszkańców? reportowej?

Stanął sobie w centrum miasta z mikrofonem i pytał przechodzące osoby co sądzą o spotkaniu noworocznym prezydenta.
Ludzie odpowiadali, że spotkanie moze sobie organizować , później padało pytanie czy na takim spotkaniu powinien być alkohol , wszyscy odpowiadali NIE. Report nawet próbował ich przekonac do jednej lampki szampana , na co słyszał stanowcze i zdecydowane NIE.
To co ? Wszyscy ludzie którzy odpowiadali są be ?
Vin
Uzależniony

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 08:18

Vincenta napisał(a):
myśliwiec napisał(a):
Vincenta napisał(a):
myśliwiec napisał(a):
Vincenta napisał(a):
myśliwiec napisał(a):

Bujaj się.

buahahaha
nie bede cie obrazala
bo to nie w moim stylu

Bujaj się.

zaa to ty masz
klasa i szyk

Bujaj się.

chcialabys
jestes chora
juz wiecej do mnie nie pisz
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 08:19

Vincenta napisał(a):
Demurrer napisał(a):
Vincenta napisał(a):

Chodzi nam o to jak prezydent powiedział : Zrobię na złość TKK ..... a nie : Ile wódy wypijemy na spotkaniu. Chociaż gdybyc oglądał lokalna tv to byś pewnie nie pisał tego piszesz. Ludzie nie są zachwyceni pomysłem prezydenta i wszyscy zgodnie jednym chórem mówili : jak chce pic niech pije za swoje.

Według jakiej metody badania opinii społecznej była przeprowadzona sonda na reprezentatywnej liczbie mieszkańców? reportowej?

Stanął sobie w centrum miasta z mikrofonem i pytał przechodzące osoby co sądzą o spotkaniu noworocznym prezydenta.
Ludzie odpowiadali, że spotkanie moze sobie organizować , później padało pytanie czy na takim spotkaniu powinien być alkohol , wszyscy odpowiadali NIE. Report nawet próbował ich przekonac do jednej lampki szampana , na co słyszał stanowcze i zdecydowane NIE.

zwlaszcza ostatnia rozmowczyni popisala sie
sama pierwsza rwie do kieliszka szampana na imprezach kombatanckich
hipokryzja
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Vin » piątek, 10 lut 2006, 08:19

myśliwiec napisał(a):
Vincenta napisał(a):
myśliwiec napisał(a):
Vincenta napisał(a):
myśliwiec napisał(a):
Vincenta napisał(a):
myśliwiec napisał(a):

Bujaj się.

buahahaha
nie bede cie obrazala
bo to nie w moim stylu

Bujaj się.

zaa to ty masz
klasa i szyk

Bujaj się.

chcialabys
jestes chora
juz wiecej do mnie nie pisz

Bujaj się.
Mobil 1 :)
Vin
Uzależniony

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 08:28

myśliwiec napisał(a):
Vincenta napisał(a):
Demurrer napisał(a):
Vincenta napisał(a):

zwlaszcza ostatnia rozmowczyni popisala sie
sama pierwsza rwie do kieliszka szampana na imprezach kombatanckich
hipokryzja
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez report5 » piątek, 10 lut 2006, 09:08

Demurrer napisał(a):Szanowny Panie, przeprowadzam sondę,

jak się Pan zapatruje na zorganizowanie przez prezydenta balu z UDZIAŁEM DUUUŻYCH ILOŚCI ALKOHOLU i dlaczego Pan uważa, że bal jest poronionym pomysłem?

Panie, ja słyszałem, że to ma być tylko spotkanie, a nie bal, słyszałem, że będą tam regionalni decydenci, słyszałem, że mogą być z tego konkretne dla miasta korzyści , bo w prawdziwej polityce na takich spotkaniach najwięcej można załatwić; a ile tego alkoholu ma być – Pan Redaktor liczył?.....,

A nie to przepraszam, już dziękujemy Panu, za rozmowę, następny....

Załamka

masz mnie za manipulanta a ludzi za marionetki ?

cały program - nagranie sondy od pierwszego do ostatniego słowa bez wycinania już niebawem w programie "ludzie mówią" do dziennika wybiera się frg. bo nie ma inne możliwości

wczoraj nagrywaliśmy o 13.40 na kaliskiej - pytanie było : jak pani, pan uważa, czy na oficjalnych imprezacha z udzaiłem prezydenta miasta powinien być podawny alkohol kupowany za pieniądze podatników?

staramy się żeby w 12 osobowej grupie mieć 3 grupy wielkowe, zarówno kobiety i mężczyzn - i nie jest to żadn badanie - to jest po prostu sonda telewizyjna - podobnie jak telefony w czasie programu na żywo - nawet gdybym bardzo chciał - nie byłbym w stanie tego ustawić - to małe miasto jest i wszyscy dokladnie wiedzą i mogą zaświadczyć jak byli pytani - to nie jest warszawa i rozmówcy nie są anonimowi tak jak Ci się wydaje, jeżeli nawet ja nie znam rozmwóców, to zawsze zanjdzie się ktoś kto ich zna - o zadnej manipulacji nie ma mowy !!!!!

pomyśl chwilę za nim napiszesz - kurde -

-
report5

Postprzez report5 » piątek, 10 lut 2006, 09:15

w programie ludzie mówią usłyszysz więcej, usłyszysz co ludzie sądzą o władzy - bo ludzie mówią nie tylko o tym o co są pytani przez dziennikarza - mówią co myslą o politykach, samorządowcach i wcale nie mówią dobrze - nie puszczaliśmy tego bo baliśmy się własnie zarzutów, że będzie to atak na władzę, ale skoro prezydent uważa, że manipulujemy wypowiedziemi... skoro uważasz tak także Ty - polska nadziejo na lepsze jutro - to weźmiecie zimny prysznic ... na własne życzenie
report5

Postprzez report5 » piątek, 10 lut 2006, 09:17

Achaja napisał(a):R5 a masz może sondę jak ludzie chwalili, że HB odwołał imprezę ??

było to po Katowicach i prezydent był chwalony - ludzie mówili jestem z niego dumna - poszukam dzisiaj - dobry pomysł by przypomnieć
report5

Postprzez Vin » piątek, 10 lut 2006, 09:17

report5 napisał(a):w programie ludzie mówią usłyszysz więcej, usłyszysz co ludzie sądzą o władzy - bo ludzie mówią nie tylko o tym o co są pytani przez dziennikarza - mówią co myslą o politykach, samorządowcach i wcale nie mówią dobrze - nie puszczaliśmy tego bo baliśmy się własnie zarzutów, że będzie to atak na władzę, ale skoro prezydent uważa, że manipulujemy wypowiedziemi... skoro uważasz tak także Ty - polska nadziejo na lepsze jutro - to weźmiecie zimny prysznic ... na własne życzenie

Świetnie, że to puścicie.
Prezydent manipuluje ludźmi, więc wydaje mu się, że wszyscy tak postepują.
Vin
Uzależniony

Postprzez Demurrer » piątek, 10 lut 2006, 09:17

Dobrze wiesz, że wszystko zależy od sformułowania pytania. Na tak postawione pytanie nikt rzeczywiście nie odpowie inaczej.

A jakby np. tak: „Co Pan sądzi na temat zaproszenia przez prezydenta wielu regionalnych i krajowych decydentów, z którym w nieformalnej atmosferze przy lampce szampana będą rozmawiać na ważne dla miasta tematy”??
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez report5 » piątek, 10 lut 2006, 09:17

to jsy dopowiedx do Marka

report5 napisał(a):w programie ludzie mówią usłyszysz więcej, usłyszysz co ludzie sądzą o władzy - bo ludzie mówią nie tylko o tym o co są pytani przez dziennikarza - mówią co myslą o politykach, samorządowcach i wcale nie mówią dobrze - nie puszczaliśmy tego bo baliśmy się własnie zarzutów, że będzie to atak na władzę, ale skoro prezydent uważa, że manipulujemy wypowiedziemi... skoro uważasz tak także Ty - polska nadziejo na lepsze jutro - to weźmiecie zimny prysznic ... na własne życzenie
report5

Postprzez Vin » piątek, 10 lut 2006, 09:21

Demurrer napisał(a):Dobrze wiesz, że wszystko zależy od sformułowania pytania. Na tak postawione pytanie nikt rzeczywiście nie odpowie inaczej.

A jakby np. tak: „Co Pan sądzi na temat zaproszenia przez prezydenta wielu regionalnych i krajowych decydentów, z którym w nieformalnej atmosferze przy lampce szampana będą rozmawiać na ważne dla miasta tematy”??

Report wręćz próbował nagiąć ludzi do tej lamki szampana, próbował im powiedzieć, ze to nic takiego symboliczna lamka szampana, a oni wszyscy jak na złość mówili NIe - nawet lampki szampana NIE.
To co ?
Zatłuc tych ludzi czy reporta ? Bo przecież nie prezydenta.
Jak ja będę prezydentem to kupię skrzynke jabłek i marchewki i będą popijali soczki, ewentualnie wodę mineralną.
Vin
Uzależniony

Postprzez report5 » piątek, 10 lut 2006, 09:23

Demurrer napisał(a):Dobrze wiesz, że wszystko zależy od sformułowania pytania. Na tak postawione pytanie nikt rzeczywiście nie odpowie inaczej.

jakiego szampana - wiemy dokładnie ile wódy było planowane - jest szansa, że teraz się z tego wycofają - to po pierwsze, po drugie spalę temat ale powiem ci bo może nie wiesz, że zawsze rachunki za alkohol są ukrywane pod innymi pozycjami - to oszustwo - teraz jest łapanka na sponosorów zeby postawili wódę na swoje konto i medytacja co ma stać na stołach - itp - i zapamietaj sobie, że przy wódce nic się nie załatwia - to jakies chore myślenie jest -

mieszkańcy nie chccą żadnego załatwiania spraw przy alkoholu - dotarło do Ciebie - ?

-
report5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg