Demurrer napisał(a):Szanowny Panie, przeprowadzam sondę,
jak się Pan zapatruje na zorganizowanie przez prezydenta balu z UDZIAŁEM DUUUŻYCH ILOŚCI ALKOHOLU i dlaczego Pan uważa, że bal jest poronionym pomysłem?
Panie, ja słyszałem, że to ma być tylko spotkanie, a nie bal, słyszałem, że będą tam regionalni decydenci, słyszałem, że mogą być z tego konkretne dla miasta korzyści , bo w prawdziwej polityce na takich spotkaniach najwięcej można załatwić; a ile tego alkoholu ma być – Pan Redaktor liczył?.....,
A nie to przepraszam, już dziękujemy Panu, za rozmowę, następny....
Załamka
masz mnie za manipulanta a ludzi za marionetki ?
cały program - nagranie sondy od pierwszego do ostatniego słowa bez wycinania już niebawem w programie "ludzie mówią" do dziennika wybiera się frg. bo nie ma inne możliwości
wczoraj nagrywaliśmy o 13.40 na kaliskiej - pytanie było : jak pani, pan uważa, czy na oficjalnych imprezacha z udzaiłem prezydenta miasta powinien być podawny alkohol kupowany za pieniądze podatników?
staramy się żeby w 12 osobowej grupie mieć 3 grupy wielkowe, zarówno kobiety i mężczyzn - i nie jest to żadn badanie - to jest po prostu sonda telewizyjna - podobnie jak telefony w czasie programu na żywo - nawet gdybym bardzo chciał - nie byłbym w stanie tego ustawić - to małe miasto jest i wszyscy dokladnie wiedzą i mogą zaświadczyć jak byli pytani - to nie jest warszawa i rozmówcy nie są anonimowi tak jak Ci się wydaje, jeżeli nawet ja nie znam rozmwóców, to zawsze zanjdzie się ktoś kto ich zna - o zadnej manipulacji nie ma mowy

!!!
pomyśl chwilę za nim napiszesz - kurde -
-