2LO ... Potocznie Gromek (reaktywacja)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez rysio » czwartek, 9 lut 2006, 22:01

niestety panie nashu, wzt ma racje - to ty nie rozumiesz tego co sam napiszesz a pozniej sie spierasz. ja przeczytalem co napisales i przeanalizowalem. to ze byles i wiesz ze smierdzi, to jeszcze tysiace mil od "poczucia" :D klimatu szkoly

a jesli chodzi o tworzenie sie stereotypow, to przeciez oczywiste jest, ze ludzie bez zadnego punktu odniesienia nie stworza zadnej opinii nt czegos kompletnie dla nich nieznanego i abstrakcyjnego. musza miec jakis z danym zjawiskiem kontakt, wlasnie opierajac sie na opiniach i doswiadczeniach innych, wiec to wciaz znaczy ze przeczysz sam sobie. z jednej strony dziwisz sie dlaczego tworza sie stereotypy, a sam do tego zjawiska łapę przykladasz. ja zgadzam sie z tym ze stereotypy jako takie tworza sie w umyslach ludzi odleglych poddawanemu takim zabiegom zjawisku, ale to jest po prostu sposob w jaki stereotyp dziala.
innymi slowy - nie uczyles sie w gromku, wiec nie wiesz. koniec tematu. faktów (jak to je szumnie nazywasz) nie podajesz. tylko swoje opinie oparte na stereotypach, ktore to opierasz na opiniach innych. faktem jest to ze ci ludzie ci tak mowia a nie to ze tak w rzeczywistosci jest.... tego dowiesz sie tylko i wylacznie zdobywajac doswiadczenie.
rysio
Terminator

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 22:15

Wuz! Przekręcam Twoje xywki tak, żeby brzmiały kul :) NIe mam nic złego na celu, uwierz mi!
W Z T kojarzy mi sie z Warszawskimi Zakładami Telewizyjnymi wię c wolę Cie nazywać na swój sposónb, nie odchodząc tym samym od pierwotnego brzmienia Twojego Pseudo! A jesli hccesz przekręcać moje ( zabrzmiało jak groźba) ;) To ja na prawdę nie mam nic przeciwko!
Chyba ze napsziesz, Nash - Srash :lol:

[quote="rysio"]niestety panie nashu, wzt ma racje - to ty nie rozumiesz tego co sam napiszesz a pozniej sie spierasz.

Panie Ryszardzie! Dlaczego Pan wmawai mi co ja rozumiem a co nie? To, że nie rozumiem tego co piszę to już poważny afront....
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 22:26

hehehe :lol: ! No w domu nie uczyli mnie , że z cudzych xywek nabijać sie nie mozna :) HEHE !
Proszę Cie, powiedz z czym Ci się kojarzy! jesli nie na forum to n PW! Proszęęęęęęęęę! WZT !
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 22:33

Ale ty wzt gadasz głupoty! nie moja wina , ze jestes tak emocjonalnie zwiazany ze sowja xywka na forum tkk <hihi> ze nie mozesz scierpiec tego ze ktos ja przekreca, a podłoża tego szukasz w brakach w wychowaniu!
NIe wiem jak Twoja, ale moja mówiac o imionach i nazwiskach z ktorych smiac sie nie mozna nie wspomniala o xywkach :lol:
Mógłbyś sie do tego odnieść z lekkim dystansem , tym bardziej ze jestem całkowicie przypadkową osobą która Cie tak nazywa! Nie napisale z czym Ci sie koajrzy moj nick! moja prosba jest aktualna!
Nie denerwuj się tak! Przecież to tylko trzy literki :)
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 22:34

a co do matury to uczę sie pilnie, juz coraz mniej czasu :)
:D
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 22:36

a propos nazwisk!
pare dobrych lat temu w telexpresie rozmawiali z Panią, kierowniczka Sanepid'u! Miała na nazwisko Moczymorda, Barbara Moczymorda:) Nie rozsmieszylo by Cie to?
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 22:37

rozśmieszyłoby*
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez jAc_EnTy » piątek, 10 lut 2006, 10:06

Rysiu wiem, ze moje oskarzenia sa dosc mocne, ale przekazuje jedynie informacje, ktore uzyskalem od osob chodzących do jednej i drugiej szkoly, więc brzmią wiarygodniej niż "fakty" nasha ;)
no ale nie mi sie o to sprzeczac bo kazdy inaczej odbiera klimat panujacy w szkole i kazdy lubi co innego, jednak uwazam, ze to co napisal Nash bylo lekko nie na miejscu i takie opinie i fakty mogl zostawic dla siebie, bo mogl nimi kogos urazic.
a co do tego ze w gromku smierdzi to akurat fakt:) ale w niczym to nie przeszkadza bo sie czlowiek przyzwyczaja. no to chyba tyle na temat
aha nash czytaj uwaznie to co piszesz i to jakie otrzymujesz odpowiedzi, lepiej zebys Ty przeczytal dwa razy niz inny pisali ponownie :>
pozdrawiam
jAc_EnTy
Twardziel

Postprzez Easy Rider » czwartek, 2 mar 2006, 14:04

Koledzy i koleżanki. W najbliższy piątek. o godzinie 17.40 w TKK w programie Klincz gościć będzie Franek Bonkowski szef MRM i uczeń Waszej szkoły. Można dzwonić i zadawać pytania : 094 3553801
Obok Frania w studiu będą jeszcze :
Paweł Cierniakowski
Ewa Konopka
i ( najprawdopodobniej) Darek Maćkul lub Miłosz Weprzendz
Easy Rider
Terminator

Postprzez MadziUlka » czwartek, 2 mar 2006, 20:31

Easy Rider napisał(a):Koledzy i koleżanki. W najbliższy piątek. o godzinie 17.40 w TKK w programie Klincz gościć będzie Franek Bonkowski szef MRM i uczeń Waszej szkoły. Można dzwonić i zadawać pytania : 094 3553801
Obok Frania w studiu będą jeszcze :
Paweł Cierniakowski
Ewa Konopka
i ( najprawdopodobniej) Darek Maćkul lub Miłosz Weprzendz

Będę musiała to zobaczyć :D
MadziUlka
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark