2LO ... Potocznie Gromek (reaktywacja)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 17:01

a tak, całkiem bez żadnego powodu :)
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez jAc_EnTy » czwartek, 9 lut 2006, 19:59

hmmm. musze przyznac racje WZT :)
jednak stwierdzenie że czerwony jest lepszy od gromka niejednokrotnie padalo z ust osob, ktore zmienily 2lo na 1lo. niestety nie chodzilo im o atmosfere w szkole tylko o poziom jaki zaprezentowali nauczyciele ich uczący( nie koniecznie wysoki), bo jak wytłumaczyc fakt ze w gromku byli zagrozone poprawkami, a w czerwonym nagle dobrzy uczniowie z nich? :P
a co do atmosfery w szkole?? kazdy lubi cos innego i stwierdzenie"u nas jest lepszy klimat" jest mocno subiektywne:)
niejednokrotnie słyszalem o waszym"klimacie" "podklasowym" z ksiazkami i zakuwaniu na kazdej przerwie ;) no nic kazdy robi to co lubi :D
pozdrawiam
jAc_EnTy
Twardziel

Postprzez kurczaczek » czwartek, 9 lut 2006, 20:56

Jacek! Ty żyjesz?! :shock: ;) :P
kurczaczek
Terminator

Gadu-Gadu: 2785812

Postprzez rysio » czwartek, 9 lut 2006, 21:04

jAc_EnTy napisał(a):hmmm. musze przyznac racje WZT :)
jednak stwierdzenie że czerwony jest lepszy od gromka niejednokrotnie padalo z ust osob, ktore zmienily 2lo na 1lo. niestety nie chodzilo im o atmosfere w szkole tylko o poziom jaki zaprezentowali nauczyciele ich uczący( nie koniecznie wysoki)

panie jacenty - ty uczyles sie w koperniku zeby mowic o poziomie nauczycieli? myślę ze wysnuwajac takie sady nalezaloby sie chwilke zastanowic
jAc_EnTy napisał(a):, bo jak wytłumaczyc fakt ze w gromku byli zagrozone poprawkami, a w czerwonym nagle dobrzy uczniowie z nich? :P
a co do atmosfery w szkole?? kazdy lubi cos innego i stwierdzenie"u nas jest lepszy klimat" jest mocno subiektywne:)
niejednokrotnie słyszalem o waszym"klimacie" "podklasowym" z ksiazkami i zakuwaniu na kazdej przerwie ;) no nic kazdy robi to co lubi :D
pozdrawiam

jak wytlumaczyc...? ja nie wiem, bo w koperniku nigdy sie nie uczylem, ale moze byc troche prawdy w tym ze klimat szkoly wplywa pozytywnie na motywacje do nauki. to zakuwanie pod klasami moze w istocie przynosi efekty... bo w gromku pod klasami ksiazke wyciaga sie po to aby spisac zadanie domowe, ewentualnie na szybkiego powtorzyc do sprawdzianu, wsrod uczniow atmosfera niedbalstwa. nawet najlepszym orlom sie nie chce. moze nie jest to wina szkoly jako miejsca, a uczniow, ale jak wytlumaczyc to ze w koperniku zamiast opisanych powyzej praktyk, ksiazke wyciaga sie przed lekcja (a nie tylko sprawdzianami)zeby sie poduczyc...?
rysio
Terminator

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 21:09

no tak, zapomnialem ze istnieje taki stereotyp Kopernika :) To rzeczywiscie zabawne :)
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 21:12

Co Ty gadasz Rysio?
Jak ktos chce to wyciaga ksiazke i sie uczy, moja dziewczyna wyciaga ksiazke, kladnie ja na podlodze i na niej siada zeby nie pobrudzic spodni :lol:
przxeciez to zalezy od czlowieka, co akurat chce robic na przerwie, jak chce sie uczyc to sie u czy, jak nie to nie! PRzeciez to mozna robic w gromku, w Dubois!
Fakt ze w Gromku może w tym przeszadzac przerazajacy zapach wdzierający się w nozdrza, no ale stereotyp Kopernika jako "sbiorowiska kujonó" w okularkach liczących na przerwach potęgi dwójki, to na prawe gruba przesada i nieprawda,
Na prawdę :)
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 21:14

Pewnie Wuzet! nie wiem dlaczego takie stereotypy sie tworza!
piastowska -> zbiorowisko pacanów , ekonom -> zbiór ludzi przeciętnych, tępych koxow i lafirynd!
Zadziwiajace jest to ze stereotypy takie tworzą luzdie, ktorzy do szkol tych nie uczeszczaja! A oznaczo to chyba jedno : They Don't Know Shit about it :) :D" :)
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez kurczaczek » czwartek, 9 lut 2006, 21:20

No własnie Nash Johnson ma racje. :!:
Jestem absolwentką kopernika (Ajj :!: :lol: ) i powiedzcie mi szczerze czy ja wyglądam na kujona? Moim zdaniem nie bardzo :) Ani nie noszę okularów (nie mam nic do okularników :P) ani przez cale 4 lata nie liczyłam potegi dwójki na przerwach (aczkolwiek lubie matematykę) :D
Wyciągałam ksiązki na przerwach kiedy czułam się nie douczona bądz tak jak mówi Nash kiedy chciałam usiąśc na podłodze a nie koniecznie chciałam pobrudzić sobie spodnie :lol: Poza tym fakt faktem za długo na tej podłodze nie posiedzialam bo od razu nauczuciele dyżurujący na przerwach zwracali mi uwagę i mówili że jeszcze zdąrzę się nasiedziec na lekcji :lol:
kurczaczek
Terminator

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 21:22

Heh, kurczaczku, Dzis tez dyrektor Skorupiński chodzi i mówi "Młodzieży! Wstawać, pomaszerować!! Rozprostować Kości!! Siezdieliście w salach 45 minut a przed wami kolejne 45 minut siedzenia!!" :lol: :lol:

pierwszy raz Ktoś poweidziął "Nash ma rację" Lubię Cię :*
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez kurczaczek » czwartek, 9 lut 2006, 21:26

ŁAŁ! To już nawet Skorupiński zwraca na to uwagę :!: :shock: GrOOOObo :lol:
Nash - Polecam się na przyszłość ;)
kurczaczek
Terminator

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 21:34

oj WUZIU:) Ale jesteś w błęzie! Powieedziałem ze smierdzi, bo byłem i czułem:)
A czy na prawdę Ty jesteś aż tak niekontaktowym człowiekiem? Czy wszytko muszę pisać po kilka razy żebyś zrozumiał o ce be! Przeca pisze po polsku, powiedz w ajkim języku wolsiz to zatrudnię tłumacza!
Mówilem za zazwyczaj stereotypy o szkołach tworzą ludzie, ktorzy do szkól nie chodzą! Jesli uzylbym Twojego agumentu, w którym użyłeś mojego! To ja przecież opierałem sie na opiniach osób, ktorzy byli ( a nie nie byli, patrz 3 linijki wyżej
No a poza tym! to że śierdzi i ludzie którzy przeszli z G mowia ze lepiej jest w K, to to przeca nie stereotym, to stwierdzenie faktu! czyż nie ??
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Nash Johnson » czwartek, 9 lut 2006, 21:37

Wuzet! Rada na przyszłość! Co by życie wszystkim uprościć! Czytaj dwa razy to co inni piszą, to lepsze od tego by inni dwa razy to samo pisali :)
Nash Johnson
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark