qrczak napisał(a):A mi się wypowiedź prezydenta podobała. (...)
Vincenta napisał(a):qrczak napisał(a):A mi się wypowiedź prezydenta podobała. (...)
A mnie się nie podobała. Myślę samodzielnie. TKK nie ma wpływu na moje myślenie, postrzeganie świata i prezydenta, więc niech on nie mówi, że TKK ukierunkowała ludzi. Nie jesteśmy bezmyślnymi słodkopierdzącymi przydupasami prezydenta, którzy bez TKK nie potrafią myśleć. Poza tym, tekst z ust prezydenta : Na złość Telewizji kablowej robię ten bal....... Wybacz qrczak, ale swoje fochy, kaprysy i złośliwości może ćwiczyc u siebie w domu za swoją kasę. Nie wiem, czy te jego złote myśli to jego własna radosna twórczość czy ktoś mu podpowiada niezbyt szczerze co ma mówić. Ktoś, kto w ten sposób publicznie się wypowiada nie zasługuje na bycie prezydentem. Ja się za tego faceta wstydzę.
Za poprzednich prezydentów, nikt nic nie organizował, nikt nie pił
Odpowie mi ktoś
report5 napisał(a):Prezydent daje się wpuszczać...
Nie piszę tu, żeby go usprawiedliwiać, ale historia była taka:
1/ materiał w wydarzeniach tkk że mieszkańcy nie chcą balowania.
2/ prezydent postanawia odstąpić od balu na rzecz spotkania a kasę przekazać na Śląsk
3/ materiał w tkk, że prezydent odstąpił od balowania - mieszkańcy w sondzie wyrażają zadowolenie
4/ doradcy jednak wmawiają prezydentowi, że należy się napić wódki z politykami bo inaczej nic dla miasta się nie załatwi
5/ prezydent - postanawia jednak postawić alkohol na spotkaniu
6/ materiał w tkk, że mieszkańcy nie chcą wydawania pieniędzy na alkohol w pieniędzy podatników
7/ co teraz zrobi prezydent - ? sfinansuje spotkanie z funduszu przeciwdziałania alkoholizmowi ?
Ponieważ prezydent uważa, że tkk manipuluje materiałami - już niebawem pojawi się audycja pod tytułem - „Ludzie mówią” w której będziemy emitować wszystkie sondy uliczne bez najmniejszych skrótów.
Vincenta napisał(a):Report.....Bieńkowski pewnie myśli, że Ty masz podstawionych ludzi i wcześniej im mówisz co mają powiedzieć. A doradców to on ma świetnych. Pociągnął go na dno.
Qrczak ...... mnie chodzi o to co powiedział : Na złość TKK zrobię ten bal ....
Rozumiesz ? Ile on wódy wypije to mnie gila. Niech pije.
Ale takie teksty to niech sobie zostawi na prywatne spotkania ze swoimi słodkopierdzącymi przydupasami.
qrczak napisał(a):Vincenta napisał(a):Report.....Bieńkowski pewnie myśli, że Ty masz podstawionych ludzi i wcześniej im mówisz co mają powiedzieć. A doradców to on ma świetnych. Pociągnął go na dno.
Qrczak ...... mnie chodzi o to co powiedział : Na złość TKK zrobię ten bal ....
Rozumiesz ? Ile on wódy wypije to mnie gila. Niech pije.
Ale takie teksty to niech sobie zostawi na prywatne spotkania ze swoimi słodkopierdzącymi przydupasami.
Takie imprezy były organizowane zdaje się i w poprzednich latach, wtedy nikt nie robił zamieszania że się pije, że pieniądze wydaje. Nagle w tym roku TKK postanowiła narobic dymu i zażarcie bronić naszych pieniędzy, dla mnie to jest dziwne i dlatego podoba mi się to co powiedział Bieńkowski, chociaż jako polityk nie powinien tego mówić to jest fakt.
report5 napisał(a):qrczak masz rację -
pierwsze spotkanie noworoczne prezydenta całkiem miłe pamietam za HB w ratuszu była lampka szmpana i zegarki dla wyróżnionych kołobrzezan
póżniej za BB w Skanpolu odbyła się taka jazda, że długo będą wspominaĆ, a kiedy przybył Kalisz to odbywało się chodzenie po ścianach -
HB niestety to uzanł za standard - a szkoda - dziwi mnie bo przecież Marcinkiewicz nawołuje do umiaru, poseł PIS Czesław - abstynent a tu takie cisnienienie na picie -
-

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 4 gości