proszę wymyślać sposoby na ten wieczór
... natomiast co do "nocy świętojańskiej" - jest to wbrew pozorom wyjątkowo znane i obchodzone święto na południu Polski - ale to zabawy nocne nad rzeką przy palących się ogniskach i rzucanie wianków - trudno świętować je między blokami ...
Suzy napisał(a):... i mogę się założyć, że osoby które są w związkach nie zignorują tego dnia ...
kulA napisał(a):Suzy napisał(a):... i mogę się założyć, że osoby które są w związkach nie zignorują tego dnia ...
i bys ten zaklad przegrala, bo ja zawsze to swieto ignorowalem, nawet, a moze szczegolnie, jak bylem w zwiazku
a co na to Twoje kobity w tym dniu? ;>Mafi napisał(a):kulA napisał(a):Suzy napisał(a):... i mogę się założyć, że osoby które są w związkach nie zignorują tego dnia ...
i bys ten zaklad przegrala, bo ja zawsze to swieto ignorowalem, nawet, a moze szczegolnie, jak bylem w zwiazku
to Ty niedobry jesteśa co na to Twoje kobity w tym dniu? ;>
WZT napisał(a):Mafi napisał(a):kulA napisał(a):Suzy napisał(a):... i mogę się założyć, że osoby które są w związkach nie zignorują tego dnia ...
to Ty niedobry jesteśa co na to Twoje kobity w tym dniu? ;>
jak to co?
Pewnie dalej go kochaly-no przeciez opuscic faceta z tego powodu ze niedal prezentu w ten dzien to chyba juz bylo by przegiecie.....
Suzy napisał(a):jak można obchodzić "dzień zakochanych" z psiapsiółą lub kumplem ?
)rysio napisał(a):no właśnie - chodzi o podejście, a podejście jest nie takie. zamiast próbować pannom zaimponować oryginalnymi (już zresztą coraz mniej oryginalnymi) poglądami, moglibyście jednak coś wymyślić, albo wymyślać codziennie.

Suzy napisał(a):rysio napisał(a):no właśnie - chodzi o podejście, a podejście jest nie takie. zamiast próbować pannom zaimponować oryginalnymi (już zresztą coraz mniej oryginalnymi) poglądami, moglibyście jednak coś wymyślić, albo wymyślać codziennie.
... bardzo trafna uwaga ... prezentowane wypowiedzi o nie obchodzeniu walantynek i dnia kobiet z argumentacją "nie, bo nie!! - bo to komercja" - są wyjątkowo oklepane i chyba wywołują tylko wymuszony uśmiech na twarzach zdegustowanych kobiet ...
Uri napisał(a):ty naprawde myslisz ze wszystkie kobiety mysla tak samo i to samo? czy po prostu cos cie ogranicza?
podejscie "ja oczywiscie mam racje, inni sa debilami, o jaka ja zabawna jestem, jaki mistrzowski sarkazm!" klasyfikuje cie na swiatowym poziomie "n00b"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 12 gości