Niedługo Walentynki!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Budyn » wtorek, 7 lut 2006, 21:18

wody na kosciach bo bredzi :P
Budyn
V.I.P

Postprzez qrczak » wtorek, 7 lut 2006, 21:21

proszę wymyślać sposoby na ten wieczór

Ja juz wymyśliłem, o 19.00 melduję się w pracy, kończę o 07.00 rano.

... natomiast co do "nocy świętojańskiej" - jest to wbrew pozorom wyjątkowo znane i obchodzone święto na południu Polski - ale to zabawy nocne nad rzeką przy palących się ogniskach i rzucanie wianków - trudno świętować je między blokami ...

Znane jest również w okolicach Trójmiasta, było przynajmniej dosyć popularne jak byłem ciut młodszy.
Co do świętowania między blokami.
Mamy ten luksus że mamy plażę.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Suzy » wtorek, 7 lut 2006, 21:25

qrczak napisał(a):(...)
Co do świętowania między blokami.
Mamy ten luksus że mamy plażę.

... i to całkiem fajny pomysł :prosze: ale dopiero na czerwiec :wink:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez Martius » wtorek, 7 lut 2006, 21:32

8) A ja bede orginalny i niespodzianke zrobie 13 a 14 udam ze nie wiem oco chodzi ..
Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Postprzez kulA » wtorek, 7 lut 2006, 21:36

Suzy napisał(a):... i mogę się założyć, że osoby które są w związkach nie zignorują tego dnia ...

i bys ten zaklad przegrala, bo ja zawsze to swieto ignorowalem, nawet, a moze szczegolnie, jak bylem w zwiazku
kulA
Rycerz forum

Postprzez Mafi » wtorek, 7 lut 2006, 21:38

kulA napisał(a):
Suzy napisał(a):... i mogę się założyć, że osoby które są w związkach nie zignorują tego dnia ...

i bys ten zaklad przegrala, bo ja zawsze to swieto ignorowalem, nawet, a moze szczegolnie, jak bylem w zwiazku

to Ty niedobry jesteś :) a co na to Twoje kobity w tym dniu? ;>
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Martius » wtorek, 7 lut 2006, 21:39

Mam podobne zdanie, co kula, sadze ze dość duża liczba osób będących w związkach ignoruje to święto
Np. ja
Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Postprzez kulA » wtorek, 7 lut 2006, 21:41

Mafi napisał(a):
kulA napisał(a):

jak to co?? rowniez je ignorowaly, jedna na poczatku tego nie rozumiala ale jak jej swoje racje wytlumaczylem to sie ze mna zgodzila, inne myslaly tak jak ja, przynajmniej tak mi sie wydaje bo o tym specjalnie nie rozmawialismy
kulA
Rycerz forum

Postprzez Mafi » wtorek, 7 lut 2006, 21:44

WZT napisał(a):
Mafi napisał(a):
kulA napisał(a):

jak to co?
Pewnie dalej go kochaly-no przeciez opuscic faceta z tego powodu ze niedal prezentu w ten dzien to chyba juz bylo by przegiecie.....

łoo jejciu... a kto tu zaraz o prezentach mówi czy o opuszczaniu kogoś... po prostu jeśli kobieta ma ochotę jakoś wyjątkowo spędzić ten dzień, a dla mężczyzny to dzień jak każdy inny no to chyba do jakichś nieporozumień może dojśc prawda? Wy to tylko rozpatrujecie pod względem prezentów, ale chodzi tu chyba też o coś innego... no ale to moje zdanie...
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez rysio » środa, 8 lut 2006, 00:29

no właśnie - chodzi o podejście, a podejście jest nie takie. zamiast próbować pannom zaimponować oryginalnymi (już zresztą coraz mniej oryginalnymi) poglądami, moglibyście jednak coś wymyślić, albo wymyślać codziennie.
a co do zwiazków pana kuli... to co się stało, że już ich nie ma w takim razie, może za mało "o tym" rozmawialiście...?w końcu to święto miłości...

co do komercji - to wystarczy:
nie dać się prostym i obrazę siejącym w umysłach myślących ludzi zabiegom socjotechnicznym w supermarketach,
a reklam telewizyjnych nie oglądać,
i nie zwalać na odrażającą komercję, gdy jedynym co was odraża jest perspektywa wydania kilku złotych na waszą miłość,
amen.

Suzy napisał(a):jak można obchodzić "dzień zakochanych" z psiapsiółą lub kumplem ?

chyba nie powinno się (wyłączając z tej ogólnej zasady samotnych), ale to było tylko takie gdybanie ( ;))
rysio
Terminator

Postprzez Suzy » środa, 8 lut 2006, 15:47

rysio napisał(a):no właśnie - chodzi o podejście, a podejście jest nie takie. zamiast próbować pannom zaimponować oryginalnymi (już zresztą coraz mniej oryginalnymi) poglądami, moglibyście jednak coś wymyślić, albo wymyślać codziennie.

... bardzo trafna uwaga ... prezentowane wypowiedzi o nie obchodzeniu walantynek i dnia kobiet z argumentacją "nie, bo nie!! - bo to komercja" - są wyjątkowo oklepane i chyba wywołują tylko wymuszony uśmiech na twarzach zdegustowanych kobiet ... :wink:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez Uri » środa, 8 lut 2006, 15:59

Suzy napisał(a):
rysio napisał(a):no właśnie - chodzi o podejście, a podejście jest nie takie. zamiast próbować pannom zaimponować oryginalnymi (już zresztą coraz mniej oryginalnymi) poglądami, moglibyście jednak coś wymyślić, albo wymyślać codziennie.

... bardzo trafna uwaga ... prezentowane wypowiedzi o nie obchodzeniu walantynek i dnia kobiet z argumentacją "nie, bo nie!! - bo to komercja" - są wyjątkowo oklepane i chyba wywołują tylko wymuszony uśmiech na twarzach zdegustowanych kobiet ... :wink:

ty naprawde myslisz ze wszystkie kobiety mysla tak samo i to samo? czy po prostu cos cie ogranicza?

podejscie "ja oczywiscie mam racje, inni sa debilami, o jaka ja zabawna jestem, jaki mistrzowski sarkazm!" klasyfikuje cie na swiatowym poziomie "n00b"
Uri
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » środa, 8 lut 2006, 16:03

Już sie zaczyna, w ciągu jednego dnia dwa sms -y walentynkowe od mojego operatora komórkowego. :x :x
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Suzy » środa, 8 lut 2006, 16:34

Uri napisał(a):ty naprawde myslisz ze wszystkie kobiety mysla tak samo i to samo? czy po prostu cos cie ogranicza?

podejscie "ja oczywiscie mam racje, inni sa debilami, o jaka ja zabawna jestem, jaki mistrzowski sarkazm!" klasyfikuje cie na swiatowym poziomie "n00b"

1 - nie zaznaczyłam, że "wszystkich" kobiet ... użyłam określnika -
"wywołują tylko wymuszony uśmiech na twarzach zdegustowanych kobiet" ... czyli tych które są takim zachowaniem zdegustowane - to chyba proste

2 - to "jak" i "gdzie" mnie klasyfikujesz jakoś specjalnie mało mnie interesuje :lol:

pozdrawiam
Suzy
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark