Ale na to jest już trochę za późno . Teczki należało ujawnić w 1989 .
Teraz już tak będzie .
kraall napisał(a): Natomiast kto jest agentem, kto współpracuje, kto donosi dzisiejszym służbo specjalnym już nas nie interesuje? Hipokryzja.
BLAaa napisał(a):kraall napisał(a): Natomiast kto jest agentem, kto współpracuje, kto donosi dzisiejszym służbo specjalnym już nas nie interesuje? Hipokryzja.
Jestem skłonny zgodzić się z tym poglądem. Mówimy oczywiście o tajnej i odplatnej służbie?
kraall napisał(a):Jak świat światem służyb specjalne działają w oparciu o uniwersalne zasady. Np. przy zmianie ustroju - agentów, konfidentów, współpracowników, śpiochów itp. po prostu się przejmuje i wykorzystuje. Oczywięcie, tych wartościowych
Jeśli ktoś myśli, że dla służb specjalnych pracuje się za dormo to jest ignorantem. Informacja-zapłata to jest reguła, wymóg. Ci, co działali przeciwko opozycji to tylko niewielka część tamtej machiny represji
I jeszcze jedna zasada, złużby specjalne ujawniają tylko tych agentów, których chcą. Agenci i ich współpracownicy nadal zbierają o nas informacje i je skrzętnie gromadzą. Dlatego jestem za ujawnieniem wszystkich agentów, którzy donosili i tych, którzy aktualnie donoszą na nas.
kraall napisał(a):Czy to, że dziś zbierają na Ciebie kwity Cię nie martwi? I nie interesuje Ciebie kto to robi?
Vincenta napisał(a):krall zbierają na BLaaa ? A kiedy on donosił ? Jak był w przedszkolu ?
Wie na przykład kto nie zjadł całego drugiego dania i kto nie leżakował. 
qrczak napisał(a):Vincenta napisał(a):krall zbierają na BLaaa ? A kiedy on donosił ? Jak był w przedszkolu ?
Nie wiesz że taki przedszkolak niebezpieczny potrafi byćWie na przykład kto nie zjadł całego drugiego dania i kto nie leżakował.
BLAaa napisał(a):kraall napisał(a):Czy to, że dziś zbierają na Ciebie kwity Cię nie martwi? I nie interesuje Ciebie kto to robi?
Ciiiiiicho.... Stary.....
Wiem, że na mnie kwity zbierają, spisują rózne rzeczy i będą [beeeeeeep], jak przyjdzie czas... Pewnie, że chciałbym wiedzieć, ale wcale nie jestem pewien, czy chcę, żeby inni wiedzieli. A jeżeli juz, to wolałbym sam in tę wiedze przekazać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości