DeeJay napisał(a):a co ja moge robic w walentynki jak nie pracowac heh...
Czy kupiłeś już prezent na Walentynki 

Kalynka napisał(a):A ja sie tam ciesze, wkoncu dorobilam sie faceta w to swieto to co mam sie nie cieszysz. Przerysowane niewatpliwie, ale to w amoku milosci nie przeszkadza i wykorzystuje sie kazda sytuacje zeby swietowac i czcic swoj zwiazek.
i wzdycham do Ciebie od czasu do czasu hie hie 
smirnoff napisał(a):skoro wyjasnilo sie ze Walentynki to czysta komercja...ktora ma na celu odchudzenie naszych portfeli...to dajmy sobie spokoj z tym tematem...nie amerykanizujmy sie za wszelka cene...nie dajmy sie zwariowac...okazji do okazania uczuc nie brakuje...a jesli ktos specjalnie czeka na to swieto to nie jest to zbyt optymistyczne...
) ludzie szli w dlugich pochodach pierwszomajowych i czcili pracę... tak jak my moglibyśmy dziś wyruszyć (brrr chłód na ulicach) wpochodzie sławiącym miłość... jedno mnie zastanawia - tego dnia śię nie pracowało przecież... więc może odstawić miłość na półkę a tylko ją chwalić, gadać o niej. faceci z kumplami do knajp i chlać... babeczki z psiapsiółami do fryzjera i plotkować...Suzy napisał(a):... śmieszą mnie te standardowe teksty słyszane od facetów zazwyczaj na krótko przed dniem kobiet i walentynkami - typu - "dlaczego akurat tego dnia?" , "każdy dzień jest dobry a to wymuszanie na siłę" itp. ... ale tak z ręką na sercu - niech jeden z drugim przypomną sobie kiedy zdobyli się na wręczenie kwiatka bez okazji ... czy sprezentowali swojej kobiecie ulubione czekoladki ... zwyczajnie zrobili cokolwiek co wymaga troszkę wysiłku a sprawia przyjemność - z zaznaczeniem, że miało to być właśnie innego dnia niż urodziny, imieniny, dzień kobiet itp... hym ... no właśnie ... żałosne ... nie marudźcie więc i zamiast tandetnego serduszka czy tego standardowego kwiatka dla ludzi bez wyobraźni - choć te dwa razy do roku wysilcie się choć troszkę ....
Uri napisał(a):Suzy napisał(a):... śmieszą mnie te standardowe teksty słyszane od facetów zazwyczaj na krótko przed dniem kobiet i walentynkami - typu - "dlaczego akurat tego dnia?" , "każdy dzień jest dobry a to wymuszanie na siłę" itp. ... ale tak z ręką na sercu - niech jeden z drugim przypomną sobie kiedy zdobyli się na wręczenie kwiatka bez okazji ... czy sprezentowali swojej kobiecie ulubione czekoladki ... zwyczajnie zrobili cokolwiek co wymaga troszkę wysiłku a sprawia przyjemność - z zaznaczeniem, że miało to być właśnie innego dnia niż urodziny, imieniny, dzień kobiet itp... hym ... no właśnie ... żałosne ... nie marudźcie więc i zamiast tandetnego serduszka czy tego standardowego kwiatka dla ludzi bez wyobraźni - choć te dwa razy do roku wysilcie się choć troszkę ....
wielu ludzi może już wiedzieć... wale w dupe takie święta. św. Walenty - patron chorych umysłowo - co tu świętować? amerykanizację stylu życia?
proszę raczej w Noc Świętojańską świętować jak na tą część świata przystało zanim przyszła tu chrześcijańska zaraza, a później komercjalizacja wszelkich dni świątecznych i świętych
Dobrze gada polac mu ..
no chyba, że jest samotny... to kwestia narzekania ma już moim zdaniem inne podłoże...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości