kamcia napisał(a):PopieramW końcu odnalazłeś swoje szczęście
daruj sobie. Zwłąszcza po tamtej wiadomości na PW ...
Biały napisał(a):kamcia napisał(a):PopieramW końcu odnalazłeś swoje szczęście
kamcia napisał(a):Biały napisał(a):kamcia napisał(a):PopieramW końcu odnalazłeś swoje szczęście
Nie bądź do mnie wrogo nastawiony bo (wierz lub nie) ja Ci życzę jak najlepiej. Każdy ponąć zasługuje na odrobinę szczęścia.
Chuck_Norris napisał(a):Martius napisał(a):Chuck_Norris napisał(a):Martius napisał(a)::lol: wal..
ty bulerprof....... spokojnie
Bullerproof , MarcinR , Martius slucham ?
wyprostuj włosy
Lubię roztrzepaneBiały napisał(a):Flo napisał(a):
Kamcia naprawde sobie daruj, nie prowokuj go, bo po co?
To żadna prowokacjaTylko śmieszy mnie pisanie takich rzeczy publicznie, gdy poza nim była zgryźliwość . więc po co ten cyrk
Koniec tematu
Chill Out
kulA napisał(a):Biały napisał(a):Flo napisał(a):
To żadna prowokacjaTylko śmieszy mnie pisanie takich rzeczy publicznie, gdy poza nim była zgryźliwość . więc po co ten cyrk
Koniec tematu
Chill Out
mnie tez smieszy wiele rzeczy, i co?? nie wytykam ci tego

Flo napisał(a):kulA napisał(a):Biały napisał(a):Flo napisał(a):
Koniec tematu
Chill Out
mnie tez smieszy wiele rzeczy, i co?? nie wytykam ci tego
a co teraz robisz?
Biały napisał(a):Flo napisał(a):Kamcia naprawde sobie daruj, nie prowokuj go, bo po co?
Koniec tematu
Chill Out
Dawno mnie tu nie bylo.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości