sam bywasz radykałem, dopiero co przeczytałem pomysł o teczkach i płonących stosachreport5 napisał(a):strach, to fakt... boję się takich poglądów...
HO!HO! napisał(a):Natomiast premier i min. spraw zagr. bardzo mądrze zrobili, że przeprosili świat muzułmański za publikację Rzepy. Nie są dziś znane konsekwencje tej publikacji.
Ja mogę tylko powiedzieć, że trafia do mnie argumentacja Gaudena w zakresie motywacji redakcji. Nie wiem jednak, czy jakbym był na jego miejscu, to zrobiłbym coś takiego.

Report, robimy offtopa, ale niech będzie, może r00t w swojej wielkoduszności nie wytnie nas. Zbulwersowała cię moja wypowiedż o radykaliźmie. Zapominasz, ze jesteś osobą publiczna, z której zdaniem wielu się liczy. Nawołujesz do ujawnienia teczek. Piszesz ze czas wiedziec kto jest "mendozą"report5 napisał(a):pluskwa napisał(a):report5 napisał(a):[beeep] - to kpina pluskwa zabijasz mnie![]()
![]()
z tym stosem - to kpina - co się tak dziwisz -
I co? Nie ma w tym radykalizmu? Taka prawda po kilkunastu latach moze otworzyć stare rany. Wielu zapomniało o tym że, keidyś było świniami. Wielu nagle dowie sie że przyjaciel z młodości to kanalia. Mów co chcesz ale proponujesz rozwiazania radykalne. Każdy ma coś na sumieniu. Niekoniecznie wspólpracę z SB. Wszyscy, albo prawie wszyscy coś w życiu "popełniliśmy". Na szczęście ciągle mogę patrzeć ludziom w twarz.podpisujta bedziem wiedziec kto jaka mendoza ... a stos przed ratuszem !
pluskwa napisał(a):Gdy wątek zakładałeś to też żartowałeś? Gdzie odpowiedzialność za słowa? Zresztą niech ci będzie. Oczywiscie znowu masz rację!report5 napisał(a):toć tłumaczę że to żart - żart z radykalizmu - a świniom śmierć bez ujawniania -spokos
Czytać sie nie da, Mistrzu Ostatniego Słowa. Czemu ja się z toba kłócę? Dobranocreport5 napisał(a):słuchaj, znasz mnie juz jakiś czas - polewka dla mnie rzecz świeta, a nie masz lepszej polewki niż walenie się z uświęconych fobii - mufiem ci - a zrszetom - moze wtedyk myslłek ze trza palić glizdof >
qrczak napisał(a):HO!HO! napisał(a):Natomiast premier i min. spraw zagr. bardzo mądrze zrobili, że przeprosili świat muzułmański za publikację Rzepy. Nie są dziś znane konsekwencje tej publikacji.
Ja mogę tylko powiedzieć, że trafia do mnie argumentacja Gaudena w zakresie motywacji redakcji. Nie wiem jednak, czy jakbym był na jego miejscu, to zrobiłbym coś takiego.
Sorry ale powoli zaczynasz zaprzeczać sam sobie.
Z jednej strony nie widzisz nic złego w publikowaniu karykatur Mahometa, z drugiej strony pochwalasz przeprosiny ministra i rządu.
Gdzie sens, gdzie logika
Długoimienny napisał(a): Autorzy piszą we wstępie: "Skutecznym narzędziem popularyzowania zasad i reguł "poprawnego politycznie" myślenia sa w społeczeństwie polskim media. Za ich pośrednictwem ideolodzy "politycznej poprawności" jednocześnie utrwalają doktrynę oraz walczą z niepokornymi, stosując albo cenzurę przemilczenia, albo też taktykę polegającą na trwałym nadawaniu oponentom etykietek ludzi niepoczytalnych, oszołomów czy skrajnych radykałów (...)".
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości