NataliaW napisał(a):
a wczoraj było prawie...
a u mnie lawinowo momentalnie, na łeb na szyje w dół....ehh....
ale jutro będzie na pewno lepiej
Juz mi troszke lepiej..chyba mamy podobna hustawke nastrojow...
No,a poza tym "JUTRO BEDZIE LEPIEJ"

NataliaW napisał(a):
a wczoraj było prawie...
a u mnie lawinowo momentalnie, na łeb na szyje w dół....ehh....
ale jutro będzie na pewno lepiej

zetbee napisał(a):powiem wiecej - zawialo mi troszeczke psychiatrykiem..))

Suzy napisał(a):... a Ci którzy są niepijący na imprezach niech nawet nie ośmielają się nic mówić ...... wiem, wiem ... im starsza tym głupsza ...
... a może to wcześniejszy "krysyz wieku średniego" ?
![]()
, a wam do jutra przejdzie 
masz racje...psychiatryk jak nic... w dodatku z tendencja do ekshibicjonizmu psycho-fizycznego :twisted:
:w00t:
a dzis.. - jest juz lepiej, wczoraj byl maly kryzys, mam nadzieje, ze juz przezwyciezony... :oops:
Agnes napisał(a):Nemo napisał(a):Olga napisał(a):Pomyślmy(wyczyn
)
(..............)
Hmmm .... jaki ja mogę mieć nastrój![]()
Taki![]()
![]()
![]()
Na głowę zwalily mi się same 'nieszcześcia', jestem bezsilna w bardzo ważnej sprawie, a nie mogę przestać się uśmiechać
![]()
To już podpada pod chorobę psychiczną![]()
![]()
U jakiego lekarze sie leczysz??
![]()
Luba raczej co Ty tam popijasz???? Tez tak chce!!![]()
![]()
Trzymaj sie!!
hej Nemo!! wrocilam , sorka ale telefon mam zepsuty--- wiesz o co chodzijesli chodzi o moj nastroj to jest pelen obaw ze wynik ostatniego egzaminu jest negatywny
okaze sie w poniedzielek
Milo ze wroocilas, mam nadzieje ze tym razem sie nie wymigasz od wspoolnej herbatki z %!!
(Obiecalas!!Obiecalas!!
) odezwij sie na gg!
Nie ma to jak rodzinka!!

zetbee napisał(a):hmm.. no dobrze - nie bede dyskutowal - widac sa wyzsze cele i wartosci ktorym nie ma sie co sprzeciwiacjeszcze pokrzycza na mnie albo cos
w kazdym razie mowie - temat jest dziwny - wypowiedzi na nim zamieszczane sa jeszcze bardziej dziwnew zwiazku z powyzszym - nie bede wiecej zamieszczal na nim postow

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości