qrczak napisał(a):SAVARY napisał(a):qrczak napisał(a):AL napisał(a):najgorzej wypadł Zawadzki, ten facet nie potrafi odpowiedzieć prosto na proste pytanie
To się zgadza, dużo mówi, niekoniecznie na temat.czego sie czepiasz Dario - to super kolo jest, łazi po barach wkręca sie na browara
Od kaznodziei się nauczył![]()
On podobno nie ma w zwyczaju płacić za siebie.
Lubisz bawić się w plotki? To powiem ci tak, ja daleki jestem od plotkowania i spiskowania, ale nie będę powtarzał bzdur co mówi się na mieście, że podobno niejaki P. Kurowski narobił przekrętów w swojej firmie, oczywiście toi tylko plotki, ale co, mam podchodzić, że jest tam ziarnko prawdy????
Gdzie ja się bawię w plotki![]()
Jeden z dziennikarzy sam tu pisał kiedyś, że się umówił z jednym radnym z głosem nawiedzonego w knajpie na wywiad i musiał za pana radnego płacić rachunek i to nie byłeś Ty.
Brawo nazwisko podałeś i co mam się teraz przejąć tym, skoro już podałeś nazwisko to proszę żebyś mi podał jeszcze informatora od którego to usłyszałeś bo jestem ciekawy. Mam dwóch podejrzanych, jeden i drugi niesamowici bajkopisarze i jeżeli wierzysz tym osobom to ja już więcej pytań do Ciebie nie mam.
Twój post na ten temat był enigmatyczny ale faktycznie przyznaję: na jego podstawie wyciagnąłem niewłaściwe wnioski, chociaż przyrównałeś mnie do "kaznodziei". Trudno było zrozumieć o kogo Tobie dokładnie chodziło. Teraz wiem, że o kogoś innego. Jeżeli tak się stało to nie pozostało mi nic innego jak Ciebie przeprosić za zaistniałą sytuację. Poza tym nie napisałem, że tak się nazywasz - podałem tylko przykład. Równie dobrze mogłem napisać Kowalski.

A teraz proszę Cię: daj mi ten komfort i nie próbuj mnie wciągać w żenującą pseudo dyskusję.