Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez SAVARY » czwartek, 2 lut 2006, 16:52

qrczak napisał(a):
SAVARY napisał(a):
qrczak napisał(a):
AL napisał(a):najgorzej wypadł Zawadzki, ten facet nie potrafi odpowiedzieć prosto na proste pytanie

To się zgadza, dużo mówi, niekoniecznie na temat.

czego sie czepiasz Dario - to super kolo jest, łazi po barach wkręca sie na browara

Od kaznodziei się nauczył :?:
On podobno nie ma w zwyczaju płacić za siebie.

Lubisz bawić się w plotki? To powiem ci tak, ja daleki jestem od plotkowania i spiskowania, ale nie będę powtarzał bzdur co mówi się na mieście, że podobno niejaki P. Kurowski narobił przekrętów w swojej firmie, oczywiście toi tylko plotki, ale co, mam podchodzić, że jest tam ziarnko prawdy????

Gdzie ja się bawię w plotki :?:
Jeden z dziennikarzy sam tu pisał kiedyś, że się umówił z jednym radnym z głosem nawiedzonego w knajpie na wywiad i musiał za pana radnego płacić rachunek i to nie byłeś Ty.
Brawo nazwisko podałeś i co mam się teraz przejąć tym, skoro już podałeś nazwisko to proszę żebyś mi podał jeszcze informatora od którego to usłyszałeś bo jestem ciekawy. Mam dwóch podejrzanych, jeden i drugi niesamowici bajkopisarze i jeżeli wierzysz tym osobom to ja już więcej pytań do Ciebie nie mam.

Twój post na ten temat był enigmatyczny ale faktycznie przyznaję: na jego podstawie wyciagnąłem niewłaściwe wnioski, chociaż przyrównałeś mnie do "kaznodziei". Trudno było zrozumieć o kogo Tobie dokładnie chodziło. Teraz wiem, że o kogoś innego. Jeżeli tak się stało to nie pozostało mi nic innego jak Ciebie przeprosić za zaistniałą sytuację. Poza tym nie napisałem, że tak się nazywasz - podałem tylko przykład. Równie dobrze mogłem napisać Kowalski.
SAVARY
Terminator

Postprzez qrczak » czwartek, 2 lut 2006, 17:02

Twój post na ten temat był enigmatyczny ale faktycznie przyznaję: na jego podstawie wyciagnąłem niewłaściwe wnioski, chociaż przyrównałeś mnie do "kaznodziei". Trudno było zrozumieć o kogo Tobie dokładnie chodziło. Teraz wiem, że o kogoś innego. Jeżeli tak się stało to nie pozostało mi nic innego jak Ciebie przeprosić za zaistniałą sytuację. Poza tym nie napisałem, że tak się nazywasz - podałem tylko przykład. Równie dobrze mogłem napisać Kowalski.

"Kaznodzieja" też nie było o Tobie. Teraz to już za późno na przeprosiny, widzę że brakuje ci odwagi na podanie informatora, spodziewałem się tego. Podałeś nazwisko i dla mnie to się liczy.
Przynajmniej utwierdziłeś mnie w przekonaniu że jesteś nic nie wartym pseudo inteligentem i zwykłym chamem. Mam nadzieję, że może kiedyś będę miał okazję odpłacić tobie za oczernianie niewinnych ludzi. Mogłeś to chodziaż na PW mi napisać, a nie wycierać sobie mordy moim nazwiskiem.
Powiem ci to co towarzysz Miller powiedział Ziobrze.
Panie Savary jest pan zerem.
Może inni uważają cię za świetnego kolegę, super radnego i wspaniałego człowieka, ale dla mnie juz zawsze będziesz zerem. Tyle chłopie na twój temat. Jesteś wart tyle ile ten kto ci sprzedał tą plotkę czyli gówno. Takie jest moje zdanie.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez SAVARY » czwartek, 2 lut 2006, 17:21

qrczak napisał(a):
SAVARY napisał(a):
qrczak napisał(a):
AL napisał(a):najgorzej wypadł Zawadzki, ten facet nie potrafi odpowiedzieć prosto na proste pytanie

To się zgadza, dużo mówi, niekoniecznie na temat.

czego sie czepiasz Dario - to super kolo jest, łazi po barach wkręca sie na browara

Od kaznodziei się nauczył :?:
On podobno nie ma w zwyczaju płacić za siebie.

Lubisz bawić się w plotki? To powiem ci tak, ja daleki jestem od plotkowania i spiskowania, ale nie będę powtarzał bzdur co mówi się na mieście, że podobno niejaki P. Kurowski narobił przekrętów w swojej firmie, oczywiście toi tylko plotki, ale co, mam podchodzić, że jest tam ziarnko prawdy????

Poza tym skoro to są plotki to nie wycieraj sobie gęby nazwiskami, chyba że inaczej nie potrafisz. Poza tym w jakiej firmie, ja firmy nie mam, zmień informatorów bo Cię oszukują, a sami też pewnie zdrowi na umyśle nie są. Nadal czekam aż mi podasz skąd masz te informacje, ale pewnie za dużo wymagam. Przecież uwielbiasz zwrot "Nieoficjalnie sie dowiedziałem". Czytać ze zrozumieniem też nie potrafisz. Jeżeli ktos zaczął plotkować to zając, ale nie wymagam od Ciebie żebyś zrozumiał. Chyba że uważasz za plotkę to, że ktos ma czelność napisać że mówisz czasem bez sensu i za dużo. Nie martw się, każdy czasem mówi bez sensu. Acha zapomniałem Ty mówisz zawsze tylko rację, popartą olbrzymią wiedzą z każdej dziedziny.
Podchodź, że jest tam ziarenko prawdy, podchodź. Taki inteligent, a takie coś pisze. :lol:

Spokojnie, napij się szklanki wody, bo widzę, że nerwy Cię ponoszą. To jest mój ostatni post, bo zaczynasz bawić się w dziecinną pyskówkę zamiast merytorycznie polemizować. Poza tym gdzie ja odniosłem się do Twoich krytyk? Masz prawo jak każdy inny mieć swoje zdanie i swoje poglądy, i ja to szanuję. Dlatego się do tego nie odnoszę i nie będę odnosić (także Twoje złośliwości, uszczypliwości w tym poście są nie na miejscu). Decydując się na pewne sytuacje życiowe liczyłem i liczę się nadal z różną krytyką. Wiemy, że "jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził". Sorry, podobnie jak w środowisku dziennikarskim ja nie ujawniam swoich informatorów, choćby i dlatego, żeby ich nie stracić. Dlatego dziwię się, że tak bardzo spanikowałeś. Może faktycznie wygodniej dla Ciebie było dowalać ludziom za węgła anonimowo. A chyba nie wstydzisz się swojego nazwiska. No tak, mogę to zrozumieć, bo w końcu nick jaki sobie wybrałeś (kurczak = chicken) oznacza w pewnym kraju "tchórza" :twisted: A teraz proszę Cię: daj mi ten komfort i nie próbuj mnie wciągać w żenującą pseudo dyskusję.
SAVARY
Terminator

Postprzez SAVARY » czwartek, 2 lut 2006, 17:24

qrczak napisał(a): "Kaznodzieja" też nie było o Tobie. Teraz to już za późno na przeprosiny, widzę że brakuje ci odwagi na podanie informatora, spodziewałem się tego. Podałeś nazwisko i dla mnie to się liczy. Przynajmniej utwierdziłeś mnie w przekonaniu że jesteś nic nie wartym pseudo inteligentem i zwykłym chamem. Mam nadzieję, że może kiedyś będę miał okazję odpłacić tobie za oczernianie niewinnych ludzi. Mogłeś to chodziaż na PW mi napisać, a nie wycierać sobie mordy moim nazwiskiem.
Może inni uważają cię za świetnego kolegę, super radnego i wspaniałego człowieka, ale dla mnie juz zawsze będziesz zerem. Tyle chłopie na twój temat. Jesteś wart tyle ile ten kto ci sprzedał tą plotkę czyli gówno. Takie jest moje zdanie.

No to teraz pokazałeś prawdziwą klasę.

No comments.
SAVARY
Terminator

Postprzez ZAINTERESOWANA » czwartek, 2 lut 2006, 17:37

qrczak napisał(a): "Kaznodzieja" też nie było o Tobie. Teraz to już za późno na przeprosiny, widzę że brakuje ci odwagi na podanie informatora, spodziewałem się tego. Podałeś nazwisko i dla mnie to się liczy.
Przynajmniej utwierdziłeś mnie w przekonaniu że jesteś nic nie wartym pseudo inteligentem i zwykłym chamem. Mam nadzieję, że może kiedyś będę miał okazję odpłacić tobie za oczernianie niewinnych ludzi. Mogłeś to chodziaż na PW mi napisać, a nie wycierać sobie mordy moim nazwiskiem.

Czytam i własnym oczom nie wierzę. Qrczak, "zero" i chamstwo pokazałeś odpowiadając na przeprosiny w takim a nie innym tonie. Zachowałeś się gorzej niż Miller a wiesz jakie teksty szły na jego temat w związku z tą wypowiedzią. SAVARY przyznał, że się pomylił, choć muszę przyznać, że w pierwszym odruchu zrozumiałam Twoją odpowiedź dot. kaznodziei podobnie jak on, czyli najazd na jego osobę. Ciekawa jestem czy tak chętnie i "z odwagą" ujawniłbyś swoich informatorów (w przyszłości przy jakimś temacie też Cię o coś podobnego poproszę). Miałam Cię za bardziej zrównoważonego gościa i jak w przyszłości będziesz kogoś "obmawiał" to równie "szczerze" przeproś go tego samego dnia za pomyłkę.
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez qrczak » czwartek, 2 lut 2006, 17:38

SAVARY napisał(a):
qrczak napisał(a): "Kaznodzieja" też nie było o Tobie. Teraz to już za późno na przeprosiny, widzę że brakuje ci odwagi na podanie informatora, spodziewałem się tego. Podałeś nazwisko i dla mnie to się liczy. Przynajmniej utwierdziłeś mnie w przekonaniu że jesteś nic nie wartym pseudo inteligentem i zwykłym chamem. Mam nadzieję, że może kiedyś będę miał okazję odpłacić tobie za oczernianie niewinnych ludzi. Mogłeś to chodziaż na PW mi napisać, a nie wycierać sobie mordy moim nazwiskiem.

No to teraz pokazałeś prawdziwą klasę.

No comments.

Co do tchórza to raczej ty nim jesteś. Grzecznie prosiłem o podanie mi twojego sensacyjnego informatora, ale widać jeden plotkarz drugiego nie zdradzi. Ja też nie zamierzam dyskutować z kimś kto mnie oczernia publicznie, nie byłoby sprawy gdybyś mi napisał tą swoja sensacyjna plotkę na PW zamiast wywalać to co jest nieprawdą na forum jeszcze podając moje nazwisko. Chciałeś przez to udowodnić że wiesz kim jestem :?: To akurat mam w dupie i możesz być pewien że się nie boję. Naprawde podejrzewam skąd masz swoje informacje i mogę ci powiedzieć że skoro wierzysz takiemu człowiekowi od którego cos takiego mogło wyjść to jestes faktycznie pseudointeligentem.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez qrczak » czwartek, 2 lut 2006, 19:23

Dalej mnie nie rozumiecie. Tak jestem wychowany że oczernianie innych tym bardziej podając czyjeś nazwisko jest po prostu szczytem chamstwa.

Sorry, podobnie jak w środowisku dziennikarskim ja nie ujawniam swoich informatorów, choćby i dlatego, żeby ich nie stracić. Dlatego dziwię się, że tak bardzo spanikowałeś. Może faktycznie wygodniej dla Ciebie było dowalać ludziom za węgła anonimowo. A chyba nie wstydzisz się swojego nazwiska. No tak, mogę to zrozumieć, bo w końcu nick jaki sobie wybrałeś (kurczak = chicken) oznacza w pewnym kraju "tchórza"

Nie stracic informatorów, dobre. Czyli nie chcesz stracić ludzi, którzy ci ciemnotę wciskają, naprawdę stajesz się w moich oczach coraz większym idiotą. Skoro tak się chwalisz znajomością języków obcych to masz:

You talk about people, you don't even know
And you talk about places, you NEVER go
You talk about your girl, from head to toe
I said your mouth's moving fast, and your brain's moving slow.

Przetłumacz sobie, pasuje jak ulał do ciebie.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez qrczak » czwartek, 2 lut 2006, 19:46

podobno niejaki P. Kurowski narobił przekrętów w swojej firmie,

Tak przy okazji. To nie jest przypadkiem pomówienie, które jest w Polsce karalne :?:
Panie oświecony radny niech mi pan odpowie.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez ten obcy » czwartek, 2 lut 2006, 19:50

A jak udowodnisz, kto jest autorem tego pomówienia?
ten obcy
Bywalec

Postprzez SAVARY » czwartek, 2 lut 2006, 19:57

jesteś nic nie wartym pseudo inteligentem i zwykłym chamem.

To twój cytat, całkowicie niekaralny :twisted: Chcesz sie o tym przekonać? Nie ma sprawy :twisted:

Po drugie to naprawdę już mój ostani post. Koniec pyskówki z tobą!! :P
Nie będę już zniżał się do twojego poziomu.
SAVARY
Terminator

Postprzez ten obcy » czwartek, 2 lut 2006, 20:00

widzisz, qrczak? przestraszyłeś savaryego. to się schował w schronie "kultura". Jest tu kilku takich, że wystarczy tupnąć....
ten obcy
Bywalec

Postprzez SAVARY » czwartek, 2 lut 2006, 20:03

ten obcy napisał(a):widzisz, qrczak? przestraszyłeś savaryego. to się schował w schronie "kultura". Jest tu kilku takich, że wystarczy tupnąć....

A co lepiej "wymachiwać szabelką" i strzelać wulgaryzmami???
SAVARY
Terminator

Postprzez ten obcy » czwartek, 2 lut 2006, 20:08

Lepiej by było gdyby tu wszyscy się szanowali. To chyba jednak nieosiągalne. A nawet niestosowne na tym forum.
ten obcy
Bywalec

Postprzez SAVARY » czwartek, 2 lut 2006, 20:10

I tutaj się z tobą zgadzam.
SAVARY
Terminator

Postprzez SAVARY » czwartek, 2 lut 2006, 20:11

Żeby nie było znowu nie domówień - chodzi mi o szacunek, z tym się z tobą zgadzam
SAVARY
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg