studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez cichy » sobota, 28 sty 2006, 22:07

.Y. napisał(a):Taa.. cos w tym stylu.. Pewnie kolezanki z redakcji Glamour poradzily mu, zeby byl zlosliwy :p

to ja mu poradzilem :twisted: :twisted: :twisted:
cichy
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 2025499

Postprzez kamila » sobota, 28 sty 2006, 22:16

.Y. napisał(a):A dr F. nie chce mi wyslac wynikow egzaminow i napisal mi zebym sie bujala i nie wiem czy mam sie przygotowywac do poprawki. Pupa.
:shock: o losie.. rózne anegdotki słyszłam od różnych ludzi, ale ta jest wyjątkowa.
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kulA » sobota, 28 sty 2006, 23:14

kamila napisał(a):
.Y. napisał(a):A dr F. nie chce mi wyslac wynikow egzaminow i napisal mi zebym sie bujala i nie wiem czy mam sie przygotowywac do poprawki. Pupa.
:shock: o losie.. rózne anegdotki słyszłam od różnych ludzi, ale ta jest wyjątkowa.

jak bedziesz studiowac to uslyszysz wiecej, ja mam takie palanta ktory kiedys nawet zostal pobity przez studentow za to co robi, od tamtej pory nie wpuszcza nikogo do swojej kanciapy, jak ktos idzie po wpis to podaje indeks przez mala szpare w drzwiach, a po wydziale przmyka bardzo szybko
kulA
Rycerz forum

Postprzez Peny » niedziela, 29 sty 2006, 08:17

dupa sałata, 30, 31, 6 i 9 i mam nadzieje ze bede miala ferie bez zadnych wiekszych komplikacji.
Trzymać kciuki!
Peny
Terminator

Postprzez Suzy » niedziela, 29 sty 2006, 10:15

... piszę ... i piszę ... zobaczymy jak długo jeszcze ... :lol:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez .Y. » niedziela, 29 sty 2006, 11:11

Ha! Dr F. sie zlitowal i wyslal mi wyniki. Zdalam! :jupi:
A jednak okazuje sie, ze da sie nauczyc historii Anglii w kilka godzin :D
.Y.
Coś tam napisał

Postprzez Adit » niedziela, 29 sty 2006, 11:16

Peny napisał(a):dupa sałata, 30, 31, 6 i 9 i mam nadzieje ze bede miala ferie bez zadnych wiekszych komplikacji.
Trzymać kciuki!

Madziula..moze wszyscy razem sie potrzymamy za kciuki :P
Adit
Ważniak

Postprzez cichy » niedziela, 29 sty 2006, 11:19

Peny napisał(a):dupa sałata, 30, 31, 6 i 9 i mam nadzieje ze bede miala ferie bez zadnych wiekszych komplikacji.
Trzymać kciuki!

to ja poprosze 30, 5, 6, 7 i 9....ale szanse sa nikle :evil: :)
cichy
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 2025499

Postprzez Suzy » niedziela, 29 sty 2006, 13:19

slonkokg napisał(a):
Suzy napisał(a):... piszę ... i piszę ... zobaczymy jak długo jeszcze ... :lol:

Suzy, im szybciej tym lepiej :) Trzymam kciukasy :) Kobieto, weź to wkoncu skoncz :P :lol: :lol: :lol:

... "słonkokg" - .... a więc "przysiadłam", pewnie dlatego, że aż się zawstydziłam ... :shy: ... hym... teraz to muszę nawet podziękować .... jednocześnie przyznając, że Twoja motywacja jest lepsza niż uwagi mojej mamy :beer:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez Suzy » niedziela, 29 sty 2006, 13:25

WZT napisał(a):
Suzy napisał(a):... piszę ... i piszę ... zobaczymy jak długo jeszcze ... :lol:

ile masz ksiazek do rozdzialu?
Ja na swoj rozdzial mam dwie ksiazki... i proboje cos wymyslec aby sie facet nie skapnol ze rozdzial mu napisalem z dwoch ksiazek....

hym ... ja mam 5 .... ale nie wiem czy skorzystam ze wszystkich ... dwie , trzy to chyba wystarczająco, więc nie męcz się tym .... pomieszaj szyki zdań, pozmieniaj kilka słów i nie będzie w żadnym przypadku "palgiatem" .... :wink: u mnie pierwszy rodział to tylko wyjaśnienie pojęć i nakreślenie schematu zagadnień ... problemem jest fakt, że mimo dużej ilości bibliografii dane "pojęcia" i zagadnienia są kodeksowe, więc niemal w każdej książce opisane są prawie tak samo ... no cóż - będzie trzeba kombinować :roll: ... powodzenia WZT ... Tobie pewnie też pójdzie ok ... ja w każdym bądź razie trzymam kciuki :beer:
Suzy
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark