.Y. napisał(a):Taa.. cos w tym stylu.. Pewnie kolezanki z redakcji Glamour poradzily mu, zeby byl zlosliwy
to ja mu poradzilem

.Y. napisał(a):A dr F. nie chce mi wyslac wynikow egzaminow i napisal mi zebym sie bujala i nie wiem czy mam sie przygotowywac do poprawki. Pupa.
o losie.. rózne anegdotki słyszłam od różnych ludzi, ale ta jest wyjątkowa.kamila napisał(a):.Y. napisał(a):A dr F. nie chce mi wyslac wynikow egzaminow i napisal mi zebym sie bujala i nie wiem czy mam sie przygotowywac do poprawki. Pupa.o losie.. rózne anegdotki słyszłam od różnych ludzi, ale ta jest wyjątkowa.
Peny napisał(a):dupa sałata, 30, 31, 6 i 9 i mam nadzieje ze bede miala ferie bez zadnych wiekszych komplikacji.
Trzymać kciuki!

slonkokg napisał(a):Suzy napisał(a):... piszę ... i piszę ... zobaczymy jak długo jeszcze ...
Suzy, im szybciej tym lepiejTrzymam kciukasy
Kobieto, weź to wkoncu skoncz
![]()
![]()
![]()
... hym... teraz to muszę nawet podziękować .... jednocześnie przyznając, że Twoja motywacja jest lepsza niż uwagi mojej mamy 
WZT napisał(a):Suzy napisał(a):... piszę ... i piszę ... zobaczymy jak długo jeszcze ...
ile masz ksiazek do rozdzialu?
Ja na swoj rozdzial mam dwie ksiazki... i proboje cos wymyslec aby sie facet nie skapnol ze rozdzial mu napisalem z dwoch ksiazek....
u mnie pierwszy rodział to tylko wyjaśnienie pojęć i nakreślenie schematu zagadnień ... problemem jest fakt, że mimo dużej ilości bibliografii dane "pojęcia" i zagadnienia są kodeksowe, więc niemal w każdej książce opisane są prawie tak samo ... no cóż - będzie trzeba kombinować
... powodzenia WZT ... Tobie pewnie też pójdzie ok ... ja w każdym bądź razie trzymam kciuki 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości