Dodam ,że pnie mogłam otworzyc przez kilka dni..... restartowałam komp, czyściła, defragmentowałam, przywracałam system.... i nic.....

TISAJA napisał(a):nie otwiera się przez Mozillę......
W sensie...? Normalnie- otwieram stronę uczelni, otwieram wydział, otwieram wszystkie strony różnych katedr na wydziale...prócz jednej katedry (wcześniej otwierała sie normalnie-też przez Mozillę).... Wiem ,że to dziwne....dlatego pytam, jak temu zaradzić.....ISAJA napisał(a):
nie otwiera się przez Mozillę......
w sensie?

zacznij moze od pochwalenia sie adresem, aby inni uzytkownicy mozilli/firefoxa mogli zweryfikowac czy u nich tez jest z tym klopot, moze brakuje Ci jakiegos plug-in'
TISAJA napisał(a):bezAMBICJIHmmmm.... rozumiem ,że maczasz w tym paluszki......hmm...dobrze wiedzieć że jest taki problem....mysle że niedługo nie powinno go już być Wink Smile

TISAJA napisał(a):Dokładnie ta stronka nie wchodzi...
A wchodzi się przez i klika na katedrę matematyki....czyli link ,który podałam wyżej.
alles ladnie sie laduje i brzydko wyglada (ale to juz rzecz gustu) 
kawon napisał(a):U mnie na IE dziala, niemniej jednak calosc jest conajmniej bezmyślna - pliki txt zamiast htm, brak doctypów, jakies dzikie kodowania, nic dziwnego ze w firefoksie nic nie widac.

WZT napisał(a):bezAMBICJI napisał(a):TISAJA napisał(a):bezAMBICJIHmmmm.... rozumiem ,że maczasz w tym paluszki......hmm...dobrze wiedzieć że jest taki problem....mysle że niedługo nie powinno go już być Wink Smile
No mozna tak powiedziec![]()
bezAMBICJI -nalezysz do jakiegos swiatowego spisku???

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości