Rymek_Hunter napisał(a):Co za sajgon. Jutro mam egzamin z prawajedyne co zrobiłem to przeczytałem wykłady bo jak zobaczyłem spis treści w książce stwierdziłem że sobie podaruje
coś czuję, że jutro będę polegał na czyjejś wiedzy, nawet nie chce mi się ściąg robić, za dużo czasu mi zejdzie, to tylko w końcu 20 kartek w zeszycie maczkiem zapisane
jeszcze mnie czeka egz. z informy (pójde sobie na 0 bez uczenia zobaczymy co mi z tego wyjdzie) i z historii gospodarczej, yhh nie nawidzę tego. Klientka z angola nie chce mi dać zaliczania bo twierdzi, że nie umiem angola... no tak wszystkie kolokwia na 4 o tym w końcu świadczą, co za bzduraidę na piwo
pozdrawiam
miłego marca

jedyne co zrobiłem to przeczytałem wykłady bo jak zobaczyłem spis treści w książce stwierdziłem że sobie podaruje
coś czuję, że jutro będę polegał na czyjejś wiedzy, nawet nie chce mi się ściąg robić, za dużo czasu mi zejdzie, to tylko w końcu 20 kartek w zeszycie maczkiem zapisane
idę na piwo
pozdrawiam
Ajjj!
Zostały mi jeszcze całe 4 

Korzystam póki mam wenę i chęci
.... zostało jeszcze 8 dni ... mało
!!
Czyli u mnie 'kucie + oczywisty brak szczęścia = poprawka' .... kocham studia .... są takie motywujące i napełniające optymizmem i miłością do uczelnianych realiów.
... oby ...