Bezsennosc cd...

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Adit » poniedziałek, 16 sty 2006, 11:51

ja chcialabym tylko powiedziec,ze niektorzy to nawet w czasie marszu potrafia spac..a inny z kolei spia (podczas imprezy) w "budce" dj-a przy dwoch OGROMNYCH glosnikach...

To sie nazywa desperacja :lol: :lol:

A moja bezsennosc wywolywana jest stucznie..i zasnawiam sie czego jeszcze nie praktykowalam by odgonic sen ?! :wink:
Adit
Ważniak

Postprzez yennefer » wtorek, 17 sty 2006, 02:07

hmm, wcale nie cierpie na bezsennosc, ale coz... prace semestralna pisac trzeba, a ze w dzien sie nie chce, to trza poświęcić noc. :P a jutro znów robie sobie wolne od uczelni, wiec... przynajmniej rano tragedii nie bedzie. :twisted:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez yennefer » wtorek, 17 sty 2006, 02:21

WZT napisał(a):ty to masz fajnie-ja mam od 8 do 19:30 zajecia -ot takim ciurkiem bez zadnych przerw....

WZT, ja tez... :P tyle ze nie ide na ranne zajęcia. pojde dopiero po poludniu bo inaczej nie wyrobie sie z praca. tak to jest, jak sie zostawia wszystko na ostatnia chwile :twisted:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Stavro » środa, 18 sty 2006, 00:08

a mi znowu nie chce sie spac...czyzby znowu zaczynaly sie noce spedzone przy kompie...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez kamila » środa, 18 sty 2006, 00:23

idę wciągnąć dymka.. :cwaniak:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez yennefer » środa, 18 sty 2006, 01:19

jak czlowiek tak siedzi po nocach i skrobie, to automatycznie robi sie glodny :p wiec ten tego... ide wrzucić cos na zab :twisted:

kurze, niech ta praca juz sie napisze :oops:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez yennefer » środa, 18 sty 2006, 02:29

WZT napisał(a):
a wiesz ze zgodnie wedlug zasad zdrowego jedzenie niemozna jesc juz po 18?????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

niestety, ja sie wcale, ale to wcale zdrowo nie odżywiam, wiec i godzin nie przestrzegam :P :wstyd:

jeszcze tylko zostala mi bibliografia i przypisy :jupi: czyli juz widze swiatlosc :lol:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez yennefer » środa, 18 sty 2006, 04:16

WZT napisał(a):
masz racje - ja sie zdrowym jedzeniem tez sie nieporzejmuje i jak sama widzial na figure nie moge marudzic:P

ano, to sie nazywa dobra przemiana materii :twisted: ;)

ufff, nareszcie moge sie udać w objecia Morfeusza, jeszcze rano (tzn. kolo 12 :P) czekaja mnie male poprawki, ale najwazniejsze, ze juz wszystko skonczone, finito :twisted:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez ZAINTERESOWANA » środa, 18 sty 2006, 07:44

Achaja napisał(a):
Stavro napisał(a):a mi znowu nie chce sie spac...czyzby znowu zaczynaly sie noce spedzone przy kompie...

ano ja też spać nie moge (od 2.30), pocieszam się tylko, że więcej takich nawiedzonych :wink: jak ja :D

Jeszcze :?: Myślałam, że już Ci "ten stan" minie teraz... :?
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark