Suzy napisał(a):Tomash napisał(a):Film widziałem pare tygodni po tym jak wszedł na polskie ekrany,żałuję tylko,że nie mogłem na niego pójść w Kołobrzegu, ponieważ w tym czasie przez połowe miesiąca a nawet tydzień dłużej leciał film Władca Pierścieni - Drużyna Pierścienia. Chyba pierwsza z większych ról Naomi Watts,głównie dla niej obejrzałem ten film i jak zwykle byłem ciekawy co nowego lynch wymyśli i jak zwykle sie nie zawiodłem.
... jeśli oglądałeś film w miłym towarzystwie - to aż zazdroszczę i nie ważne nawet , że nie w kinie ... przynajmniej nikt Cię nie rozpraszał popcornem![]()
... ja od dziś mam noworoczne (troszkę spóźnione co prawda) postanowienie - zawsze oglądać film z "kimś" - oczywiście przy winku... a potem dyskutować o interpretacji do rana... dużo większa z tego frajda ...![]()
Ps. tak w tajemnicy powiem, że wiem już np. , że WZT - to dobry materiał na takiego kompana
Zazwyczaj staram się oglądać z kimś przy pivku
nawet w kinie Multikinie 

no tak - była nawet jedna scena na której można podskoczyć na krześle - troszkę marnie - może powiedzieć co niektóry osobnik ale dla mnie wystarczająco aby nie przynosić wstydu swoją nadpobudliwością mojemu towarzyszowi