FiDo napisał(a): obstawiamy, wyrobie sie w miesiac?
I'm kidding
Studenci,co tam u Was? Juz we wtorek bede w domku wygrzewac aie przy piecyku pelnym pysznosci...
Tesknie za domkiem

WZT napisał(a):kolega mnie dzisiaj pocieszyl:
marudzilem mu ze dopiero 23 wieczorem dotre do domu... on mi powiedzial ze ma kolege co jedzie do domu 3 doby-chlopak mieszka jakies 24 godziny za Moskwa....

qrczak napisał(a):WZT napisał(a):kolega mnie dzisiaj pocieszyl:
marudzilem mu ze dopiero 23 wieczorem dotre do domu... on mi powiedzial ze ma kolege co jedzie do domu 3 doby-chlopak mieszka jakies 24 godziny za Moskwa....
Dlatego Rosjanie w większości są prawosławni, święta mają później żeby wszyscy dojechali.![]()
Co do studiów to po świętach trzeba się za pisanie magisterki zabrać.

ZAINTERESOWANA napisał(a):qrczak napisał(a):WZT napisał(a):kolega mnie dzisiaj pocieszyl:
Dlatego Rosjanie w większości są prawosławni, święta mają później żeby wszyscy dojechali.![]()
Co do studiów to po świętach trzeba się za pisanie magisterki zabrać.
Będziesz miał czas w sylwestra w pracy

porazka

yennefer napisał(a):no to nadchodzi wolne... zegnaj uczelnio na te półtora tygodnia
ale niestety - z ksiazkami bynajmniej nie bedzie dane mi sie pozegnac, mam tyle lektur, ktore obowiazkowo musze przeczytac, ze chyba nosa z domu nie powinnam wystawiacporazka
tak to jest, jak sie caly semsetr obija, a potem narasta gorączka przedsesyjna... ale i tak II rok jest fantastyczny

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości