2LO ... Potocznie Gromek (reaktywacja)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 21:07

KaucZ napisał(a):po co to skoro jest http://www.gromek.go.pl ?

pewnie po to, żeby było śmiesznie Kauczu :lol: albo jak to było na pewnym bilboardzie reklamowym "bo zupa była za słona" :lol: ot właśnie takie tworzenie alternatywnych for, mimo, że każdy wie o istnieniu tego jednego, świadczy tylko najlepiej o "zintegrowaniu" (a raczej o jego braku) grona Gromkowiczów... :]
McCool
Rycerz forum

Postprzez Roman » czwartek, 8 gru 2005, 21:22

konkurencyja

ale forum McCool'a jest ładniejsze - i coś się na nim dzieje,

myślę, że koleś za bardzo się pośpieszył z prezentacją swojego forum

kaucz'u - tam jest nawet dział ZI :twisted:
Roman
Mieszka tu

Postprzez Master » czwartek, 8 gru 2005, 21:27

Ale żeby coś się na forum działo to trzeba je zareklamować, a poza tym forum nie jest do oglądania tylko do czytania?? nie sądzisz Roman?
Master
Bywalec

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 21:38

Roman napisał(a):ale forum McCool'a jest ładniejsze - i coś się na nim dzieje,

w sumie to nie moje forum, tylko Wasze... mówi się, że "jacy użytkownicy takie forum" - przynajmniej ja tak mówię ;) ja tam jestem tylko marnym sługą sprzątającym brudy dla dobra ogółu...

Przypominam sobie jak jakiś miesiąc temu jakiś kolega zareklamował swoje forum gromkowe na gromek.go.pl. Reklamy nie wyrzuciłem. Tylko ów kolega sam stwierdził, że forum nie zda egzaminu i sam je przemianował na forum o Kotwicy Kołobrzeg. :)

Master, a nie lepiej jedno a porządne?

W ogóle odkąd we wrześniu po namowach kumpla zrealizowałem pomysł stworzenia forum Gromkowiczów niektórzy, mniej oryginalni łyknęli ten pomysł starając się zrobić wierną kopię jednego już istniejącego. Tylko po co?
McCool
Rycerz forum

Postprzez Master » czwartek, 8 gru 2005, 21:40

ty to jeszcze ktoś wpadł na pomysł stworzenia podobnego forum??
Master
Bywalec

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 21:48

Master napisał(a):ty to jeszcze ktoś wpadł na pomysł stworzenia podobnego forum??

nop stary, nie pierwszy żeś co mu się kopiować zachciało :) i to też na fora.pl ... do bani jest to fora.pl. Lepiej kolegów a szczególnie KOLEŻANKI ( :D ) pozapraszaj na http://www.gromek.go.pl to zrobisz coś dla dobra ogółu, bo wyłamywanie się nie ma sensu...
McCool
Rycerz forum

Postprzez Kolorek » czwartek, 8 gru 2005, 21:50

Podoba mi się to drugie forum bardziej niż MCcool a dlaczego? Bo chodzi szybciej i nie jest przesycone szmelcem.
Kolorek
Bywalec

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 21:56

no fakt, szybciej chodzi, ale mam zamiar gromek.go.pl przenieść na jakiś szybki, płatny serwer, tylko jeszcze z tym poczekam, bo jakiś rozłam sie szykuje... mógłbym rzec nawet "schizma" :)

a nie wydaje mi się, że udogodnienia z phpBB by Przemo nazwałbym szmelcem...
McCool
Rycerz forum

Postprzez Kolorek » czwartek, 8 gru 2005, 21:57

Sorry bagów to tam jest tyle, że mi sie w oczach kręcą. Za dużo modów, a co do serwera płatnego polecam webd.pl 3 zł za miesiąc to nie jest dużo, a serwery naprawdę szybkie i przyjemne.
Kolorek
Bywalec

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 22:04

Kolorek napisał(a):Sorry bagów to tam jest tyle, że mi sie w oczach kręcą. Za dużo modów, a co do serwera płatnego polecam webd.pl 3 zł za miesiąc to nie jest dużo, a serwery naprawdę szybkie i przyjemne.

Jakich bugów np?
McCool
Rycerz forum

Postprzez Master » sobota, 10 gru 2005, 20:32

McCool napisał(a):Jakich bugów np?

no, np: ja od 3 godzin próbuję wejść na twoje "forum" i jakoś wejść nie mogę.
Trudno jest jeszcze moje, tzw. alternatywa. pozdro.
Master
Bywalec

Postprzez McCool » sobota, 10 gru 2005, 21:45

Bug to w żargonie informatycznym, wyrażenie oznaczające pewien błąd, usterkę – niepożądane, powtarzające się przy zajściu określonych czynników działanie programu, wynikające z błędu człowieka na jednym z etapów tworzenia oprogramowania, zwykle na etapie projektowania lub tworzenia kodu źródłowego. / wikipedia

to raczej nie jest bug, tylko pady serwera :) ale to się zmieni... już niebawem :twisted:
McCool
Rycerz forum

Postprzez Kolorek » sobota, 10 gru 2005, 21:49

McCool napisał(a):Bug to w żargonie informatycznym, wyrażenie oznaczające pewien błąd, usterkę – niepożądane, powtarzające się przy zajściu określonych czynników działanie programu, wynikające z błędu człowieka na jednym z etapów tworzenia oprogramowania, zwykle na etapie projektowania lub tworzenia kodu źródłowego. / wikipedia

to raczej nie jest bug, tylko pady serwera :) ale to się zmieni... już niebawem :twisted:

Zmartwie Cię... czy usterką nie jest błąd serwera, na którym się znajduje strona? To jest bug. W dodatku bugi masz w skrypcie logowania do panelu admina.
Kolorek
Bywalec

Postprzez McCool » sobota, 10 gru 2005, 22:11

no tak, lepiej forum założyć na jakimś prostackim fora.pl bez możliwości modyfikacji i mieć wszystko w nosie. porwałem się na samodzielną konfigurację phpbb i co za tym idzie błędy są nieuniknione - tylko zamiast krytykować wypadałoby pomóc...
McCool
Rycerz forum

Postprzez Master » sobota, 10 gru 2005, 22:41

McCool napisał(a):no tak, lepiej forum założyć na jakimś prostackim fora.pl bez możliwości modyfikacji i mieć wszystko w nosie. porwałem się na samodzielną konfigurację phpbb i co za tym idzie błędy są nieuniknione - tylko zamiast krytykować wypadałoby pomóc...

wprawdzie założyłem na jakimś tam prostackim fora.pl to nie inwestuję w żadne pierdy, które spowalniają łącze, tylko w treść. A poza tym widać spieprzyłeś to biedne phpbb by przemo. bo normalnie płakać mi się chce jak dobrze bazy danych nie możesz utzrymać. ja tam takich bugów nie mam.
co do ostatniego zdania to mnie nie krytykuj tylko pomóż...
Master
Bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark