McCool napisał(a):Problem tkwi nie w tym, ze nam sie nie chce, czy coś. Sprawa wygląda tak, że głośniki są wieszane od lat na tych samych kołkach rozporowych, które już same wychodzą ze ściany i nie chcemy zeby komuś taka kolumna spadła na głowę. Kołki wymagają wymiany, ale my, radiowezel, nie jestesmy uprawnieni do ich wymiany, więc dopóki ten stan nie zmieni się muzyki na przerwach raczej nie usłyszycie...
Roman napisał(a):McCool - masz raz w tygodniu kabaret pt. "polonez", czy puszczasz muzykę wszystkimgrupom?
![]()
![]()

McCool napisał(a):wspomnienie napisał(a):Panike siejecie... ja byłam 3 razy na próbie swojego poloneza.
I rewelacyjnie nam wyszło.
A wy już ćwiczycie a bal dopiero w styczniu
ciekawe ile lat temu to było

wspomnienie napisał(a):Panike siejecie... ja byłam 3 razy na próbie swojego poloneza.
Agunia napisał(a):wspomnienie napisał(a):Panike siejecie... ja byłam 3 razy na próbie swojego poloneza.
bo w tym zeszłorocznym polonezie nie było żadnej filozofii... i faktycznie wystarczyło zrobić jedną próbę, bo w kółko to każdy umie chodzić.... bez urazy, ale ten polonez w zeszłym roku był beznadziejny - gdy pierwsza para robiła piąte kółeczko ostatni wchodziła na salę... paskudztwo...

wspomnienie napisał(a):Młotku!!! ten polonez w TRM-ie!!!!
Malwina ja ze swoim byłam ówczesnym![]()
A że klasowy źle wypadł to inna bajka... mnie w końcu tam nie było....
Swoją drogą wasz też był do DUPY

Agunia napisał(a):wspomnienie napisał(a):Młotku!!! ten polonez w TRM-ie!!!!
Malwina ja ze swoim byłam ówczesnym![]()
A że klasowy źle wypadł to inna bajka... mnie w końcu tam nie było....
Swoją drogą wasz też był do DUPY
Kotku, chyba mnie z kimś pomyliłaś... jeśli się nie mylę to Malwina o której piszesz mam nick Agunia__ a ja mam tylko Agunia...

james napisał(a):McCool napisał(a):Problem tkwi nie w tym, ze nam sie nie chce, czy coś. Sprawa wygląda tak, że głośniki są wieszane od lat na tych samych kołkach rozporowych, które już same wychodzą ze ściany i nie chcemy zeby komuś taka kolumna spadła na głowę. Kołki wymagają wymiany, ale my, radiowezel, nie jestesmy uprawnieni do ich wymiany, więc dopóki ten stan nie zmieni się muzyki na przerwach raczej nie usłyszycie...
to od czego jest ohp znajdujacy sie w szkole??...troche panowie checi i byscie to juz daawno temu mieli zrobione...a tak ...pupa
Magnus napisał(a):Eureka napisał(a):james napisał(a):McCool napisał(a):Problem tkwi nie w tym, ze nam sie nie chce, czy coś. Sprawa wygląda tak, że głośniki są wieszane od lat na tych samych kołkach rozporowych, które już same wychodzą ze ściany i nie chcemy zeby komuś taka kolumna spadła na głowę. Kołki wymagają wymiany, ale my, radiowezel, nie jestesmy uprawnieni do ich wymiany, więc dopóki ten stan nie zmieni się muzyki na przerwach raczej nie usłyszycie...
to od czego jest ohp znajdujacy sie w szkole??...troche panowie checi i byscie to juz daawno temu mieli zrobione...a tak ...pupa
Bierzcie sprawę (wiertarkę) w swoje ręce a nie oglądajcie się na chłopców z OHP. Myślę, że umiejętność rozwiązywania tak błahych problemów nie przekracza Waszych możliwości.
Taaa sprzątaczki, woźny i woźna wyrwaliby Ci tą wiertarkę z rąk i sami wwiercili Ci się nie powiem gdzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości