2LO ... Potocznie Gromek (reaktywacja)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez tomek » wtorek, 22 lis 2005, 21:16

Jak tam Oddiemu idze obserwacja szkoły przy pomocy kamer przemysłowych?? :D
tomek
Rozgrzewa się

Postprzez james » wtorek, 22 lis 2005, 23:18

McCool napisał(a):Problem tkwi nie w tym, ze nam sie nie chce, czy coś. Sprawa wygląda tak, że głośniki są wieszane od lat na tych samych kołkach rozporowych, które już same wychodzą ze ściany i nie chcemy zeby komuś taka kolumna spadła na głowę. Kołki wymagają wymiany, ale my, radiowezel, nie jestesmy uprawnieni do ich wymiany, więc dopóki ten stan nie zmieni się muzyki na przerwach raczej nie usłyszycie...

to od czego jest ohp znajdujacy sie w szkole??...troche panowie checi i byscie to juz daawno temu mieli zrobione...a tak ...pupa
james
Mistrz klawiatury

Postprzez McCool » wtorek, 22 lis 2005, 23:46

Roman napisał(a):McCool - masz raz w tygodniu kabaret pt. "polonez", czy puszczasz muzykę wszystkim :D grupom?

:twisted: :twisted: :twisted:

w tym tygodniu przypadło że wszystkim... i z tego co zaobserwowałem to stwierdziłem że Wy macie najłatwiejszy układ, więc ci, co chodzą we wtorki - nie narzekać!!!! :twisted:
McCool
Rycerz forum

Postprzez wspomnienie » środa, 23 lis 2005, 11:03

Panike siejecie... ja byłam 3 razy na próbie swojego poloneza.
I rewelacyjnie nam wyszło.
A wy już ćwiczycie a bal dopiero w styczniu :roll:
wspomnienie
Ważniak

Postprzez McCool » środa, 23 lis 2005, 16:26

wspomnienie napisał(a):Panike siejecie... ja byłam 3 razy na próbie swojego poloneza.

ciekawe ile lat temu to było :D
McCool
Rycerz forum

Postprzez wspomnienie » piątek, 25 lis 2005, 11:32

McCool napisał(a):
wspomnienie napisał(a):Panike siejecie... ja byłam 3 razy na próbie swojego poloneza.

ciekawe ile lat temu to było :D

No tka stara to ja chyba nie jestem...

W zeszłym roku była moja 100dnowka 8)
wspomnienie
Ważniak

Postprzez Agunia » piątek, 25 lis 2005, 14:59

bo w tym zeszłorocznym polonezie nie było żadnej filozofii... i faktycznie wystarczyło zrobić jedną próbę, bo w kółko to każdy umie chodzić.... bez urazy, ale ten polonez w zeszłym roku był beznadziejny - gdy pierwsza para robiła piąte kółeczko ostatni wchodziła na salę... paskudztwo...
Agunia
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 4081021

Postprzez wspomnienie » piątek, 25 lis 2005, 16:02

Agunia napisał(a):

bo w tym zeszłorocznym polonezie nie było żadnej filozofii... i faktycznie wystarczyło zrobić jedną próbę, bo w kółko to każdy umie chodzić.... bez urazy, ale ten polonez w zeszłym roku był beznadziejny - gdy pierwsza para robiła piąte kółeczko ostatni wchodziła na salę... paskudztwo...

Młotku!!! ten polonez w TRM-ie!!!!
Malwina ja ze swoim byłam ówczesnym :D
A że klasowy źle wypadł to inna bajka... mnie w końcu tam nie było....
Swoją drogą wasz też był do DUPY :lol:
wspomnienie
Ważniak

Postprzez Agunia » sobota, 26 lis 2005, 19:45

wspomnienie napisał(a):Młotku!!! ten polonez w TRM-ie!!!!

Kotku, chyba mnie z kimś pomyliłaś... jeśli się nie mylę to Malwina o której piszesz mam nick Agunia__ a ja mam tylko Agunia... ;)
Agunia
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 4081021

Postprzez wspomnienie » niedziela, 27 lis 2005, 16:16

Agunia napisał(a):
wspomnienie napisał(a):Młotku!!! ten polonez w TRM-ie!!!!

Kotku, chyba mnie z kimś pomyliłaś... jeśli się nie mylę to Malwina o której piszesz mam nick Agunia__ a ja mam tylko Agunia... ;)

oo :oops:
no to wtopa :wink:
Przepraszam :oops:
wspomnienie
Ważniak

Postprzez Eureka » niedziela, 27 lis 2005, 18:41

james napisał(a):
McCool napisał(a):Problem tkwi nie w tym, ze nam sie nie chce, czy coś. Sprawa wygląda tak, że głośniki są wieszane od lat na tych samych kołkach rozporowych, które już same wychodzą ze ściany i nie chcemy zeby komuś taka kolumna spadła na głowę. Kołki wymagają wymiany, ale my, radiowezel, nie jestesmy uprawnieni do ich wymiany, więc dopóki ten stan nie zmieni się muzyki na przerwach raczej nie usłyszycie...

to od czego jest ohp znajdujacy sie w szkole??...troche panowie checi i byscie to juz daawno temu mieli zrobione...a tak ...pupa

Bierzcie sprawę (wiertarkę) w swoje ręce a nie oglądajcie się na chłopców z OHP. Myślę, że umiejętność rozwiązywania tak błahych problemów nie przekracza Waszych możliwości.
Eureka
V.I.P

Postprzez Eureka » niedziela, 27 lis 2005, 21:19

Magnus napisał(a):
Eureka napisał(a):
james napisał(a):

Bierzcie sprawę (wiertarkę) w swoje ręce a nie oglądajcie się na chłopców z OHP. Myślę, że umiejętność rozwiązywania tak błahych problemów nie przekracza Waszych możliwości.

Taaa sprzątaczki, woźny i woźna wyrwaliby Ci tą wiertarkę z rąk i sami wwiercili Ci się nie powiem gdzie.

Widocznie ta muzyka jest na tyle potrzebna, że nie walczy o nią młodzież. Proszę nie oczekiwać, że wszystko będzie podane na tacy.
Eureka
V.I.P

Nowe forum

Postprzez Master » czwartek, 8 gru 2005, 20:12

No, a ja się odważę, coś zaproponować. Czy aby szanowne państwo nie chciało skorzystać z nowo powstałego forum??

Przy okazji pomożecie się jemu dobrze rozwijać (oczywiście jak będziecie chcieli) oto link do tego forum: http://www.2lokolobrzeg.fora.pl/index.php. W prawdzie graficznie nie powala ale to forum a nie gra.

Więc zapraszam.
Master
Bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark