imprezujecie gdzies dzisiaj?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Didi » sobota, 3 gru 2005, 14:22

Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez McCool » sobota, 3 gru 2005, 14:22

McCool
Rycerz forum

Postprzez KtosSuperŁos » sobota, 3 gru 2005, 14:36

No wiec tak... bylem dluzszy czas na tej impressce i chcem powiedziec ze jak czytam to co jest zawarte w tym temacie to ze smiechu nie moge wytrzymac...
Po pierwsze 50% tego wszystkiego to jakies bajki...
Po drugie nie bylo tam nikogo z podstawowki,najmlodsza osoba to byla 2lub 3klasa gimnazjum...
Po trzecie zapominacie ze tam sa 2lokale... osoby ktore strasznie chcialy wejsc na prywatna impreze zostaly wyzucone i szly tam,a to co sie tam dzieje to dzieje sie codziennie...
Po czwarte co do alko to pily osoby pelnoletnie byly tam jakies wyjatki co wypily piffko moze dwa...
Po piate co do policji to jakies osoby w wieku 13-14lat ktore byly w pubie a nie na prywatnej imprezie to dlukly butelki przed rycerska i dlatego policja tam sie krecila... Mam nadzieje ze nikt juz nie bedzie dodawal jakis bajeczek ktore nie wiem skad bierze... a tak na zakonczenie to impra byla zamknieta i to co tam sie dzialo widzaly tylko osoby z zewnatrz... a byla dobra zabawa... pozdrawiam!
KtosSuperŁos

Postprzez Didi » sobota, 3 gru 2005, 14:42

joy zarejestrowales sie nowym nickiem by to napisac? no to gratuluje...:>

sprawa dalej zajmie sie i tak policja :>
Didi
Rycerz forum

Postprzez KtosSuperŁos » sobota, 3 gru 2005, 14:45

Wiesz nie wiem o kogo Ci lazi ale to nie jest jakis Joy czy cos bo zobaczylem ta rozmowe i chcialem dodac tez cos od siebie... a skad wiesz ze zajmie sie policja? zreszta i tak moga sie zajac... i wtedy wyjdzie jakie plotki chodza na temat tej imprezy i komus bedzie glupio:D
KtosSuperŁos

Postprzez Didi » sobota, 3 gru 2005, 14:48

wzruszajace :)

ale jak widzisz kilka osobtez tam bylo i cos napisalo. Powodzenia w organizowaniu balikow dla dzieci tak trzymac chlopaki...daleko zajdziecie.

odemnie to wszystko bo odbiegamy od tematu
Didi
Rycerz forum

Postprzez KtosSuperŁos » sobota, 3 gru 2005, 14:50

a powiedz czy Ty majac 15-19 lat nie bawiles sie w swojim towarzystwie? ale tak szczerze... i co powiedz jak chodziles to nie wypiles piffko? zreszta mowie moze byly jakies jednostki po 16-17lat ktore pily piffko a z ta policja to widze ze siejesz nastepna plotke... ehh coz zrobic tacy sa ludzie...
KtosSuperŁos

Postprzez Didi » sobota, 3 gru 2005, 14:55

a widzisz policja byla i jest to odnotowane zdarzenie najpierw w cywilu a pozniej prewencja, sami sie ludzie nie wygonili:> i przestan tu pisac takie [beeeep]
Didi
Rycerz forum

Postprzez KtosSuperŁos » sobota, 3 gru 2005, 14:59

ale zaden policjant nikogo nie wygonil... nikt nikogo nie wywalil... poprostu osoby z zewnatrz robily rzeczy jakie robily a potem ktos powiedzial ze to osoby ktore sie bawia na prywatnej impressce w rycerskiej... policja przyjechala pokrecila sie zobaczyla ze jest spokuj i pojechali... wiec nie wiem skad bierzesz takie rzeczy... a moze Ty jakis donos dales czy cos nie wiem nie rozumiem Cie juz... :lol: :lol: :lol:
KtosSuperŁos

Postprzez McCool » sobota, 3 gru 2005, 14:59

chociaż raz mogę powiedzieć, że policjanci na coś się przydali. tylko ciekaw jestem czy ktoś poniesie jakąś odpowiedzialność za to, co tam się działo...
McCool
Rycerz forum

Postprzez KtosSuperŁos » sobota, 3 gru 2005, 15:00

McCool a co tam sie stalo?:>
KtosSuperŁos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark