czyli koncowka wieku oli 
FiDo napisał(a):no, nie jest powaznie.. ale jakies wyczucie i szacunek do netykiety byly by na miejscu
ze niby nie stosuje sie do netykiety?? nie tylko ja jak mi sie wydaje...FiDo napisał(a):nie tryniaj, powyzszy post nie byl kierowany do Ciebie. mial charakter ogolnikowy i nawiazywal do Twojego zdania 'nie wszystko na powaznie'.
no ale skoro juz padlo slowo 'wprost', to okej. moim zdaniem brakuje Ci wyczucia i niepotrzebnie zakladasz niektore tematy. szczegolnie o zabarwieniu (a)politycznym.
Stavro napisał(a):FiDo napisał(a):nie tryniaj, powyzszy post nie byl kierowany do Ciebie. mial charakter ogolnikowy i nawiazywal do Twojego zdania 'nie wszystko na powaznie'.
no ale skoro juz padlo slowo 'wprost', to okej. moim zdaniem brakuje Ci wyczucia i niepotrzebnie zakladasz niektore tematy. szczegolnie o zabarwieniu (a)politycznym.
moze czasami brakuje...ale nikt nie jest idealem...a ze zakladam czasami impulsywnie to wiem...taki juz mam charakter...a jesli Ciebie urazilem czyms to przepraszam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości