ZAINTERESOWANA napisał(a):Ja mam małe skromne życzenie: r5 - chciałabym wygrać w totka...da radę?
no nie - to wyobrażenia mentalne, zresztą po co Ci kasa - ? daj spokój lepeij 4 z angola mieć
report5 napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Ja mam małe skromne życzenie: r5 - chciałabym wygrać w totka...da radę?
no nie - to wyobrażenia mentalne, zresztą po co Ci kasa - ? daj spokój lepeij 4 z angola mieć
ZAINTERESOWANA napisał(a):report5 napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Ja mam małe skromne życzenie: r5 - chciałabym wygrać w totka...da radę?
Niech Ci będzie... w takim razie chcę mieć dzisiaj zdrowotny sen... załatwisz?

NataliaW napisał(a):hmm.....wczorajsze pierwsze życzenie się nie spełniło jeszcze...ale czekam cierpliwie....![]()
A życzenie na dziś -aby mój pierwszy raz, którego się koszmarnie boje się udał i nie bolało....ha....biore się w garść i ide to zrobić....jak się uda to wróce i opisze jak było....![]()
oj jak się koszmarnie boje.....![]()

Tisaja - poprawiaj jak tylko masz ochotę - bardzom ciekaw

NataliaW napisał(a):report5 napisał(a):NataliaW napisał(a):hmm.....wczorajsze pierwsze życzenie się nie spełniło jeszcze...ale czekam cierpliwie....![]()
A życzenie na dziś -aby mój pierwszy raz, którego się koszmarnie boje się udał i nie bolało....ha....biore się w garść i ide to zrobić....jak się uda to wróce i opisze jak było....![]()
oj jak się koszmarnie boje.....![]()
no nie wiem, chyba sam potrzebuje pomocy
ok...zrobiłam to....i nie było tak źle jak myślałam....wręcz przeciwnie było całkiem miło i delikatnie....troche się teraz słabo czuje i musze pić dużo soków, ale czuje ogromną satysfakcje, ze pokonałam swoją wielką słabość i że może komuś tym pomogłam, no a poza tym mam zapas czekolad na zimę i fajną branzoletke z napisem "oddaje krew"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości