McCool napisał(a):ja tam uwazam, ze aby bylo sprawiedliwie, to kazda kolobrzeska młodziezówka powinna wytypowac jednego kandydata do mlodziezowej rady miejskiej w wieku gimnazjalnym bądz licealnym.
A ja uważam, ze z żadnej młodzieżówki nikogo nie powinno byc. Wpierw jest mowa, że ma to byc MRM APOLITYCZNA a teraz kandydaci maja byc jednak "polityczni" tylko troche młodsi od swoich kolegów radnych i posłów. Uważam, że przedstwaiciele samorządów wszystkich zainteresowanych szkól powinni sie spotkac SAMI bez Łukasza(pomocnika posła PO), pomogą im rodzice, nauczyciele i dyrektorzy szkól. Paramedic też jakos dziala i nie potrzebuje wsparcia politycznego.
Łukasz i tak zostaniesz radnym, całe osiedle bedzie na Ciebie głosowało, głosów Ci wystarczy, odskocz trochę od tych dzieciakow, a jak nie możesz to po prostu weź ich do siebie i przestań nam mydlic oczy swoja "bezinteresownością". Skoro MRM ma byc apolityczna to sie nie wtrącaj. Jak tego nie rozumiesz to zapytaj swojego guru i przewodnika i nie pisz mi, że nie musisz bo jesteś starym lisem - do tego to Ci brakuje doswiadczenia, wiedzy i lat zycia. Dziekuje.