nie dała się

Stavro napisał(a):dudkowi ostatnio wychodzi jedno...granie w reklamach...ale i to slabo...
qrczak napisał(a):Stavro napisał(a):dudkowi ostatnio wychodzi jedno...granie w reklamach...ale i to slabo...
Czyli to znaczy, że codziennie bywasz na treningach Liverpoolu, nie opuszczasz również żadnego meczu rezerw, śledzisz każdy krok Dudka. Wiesz co, zazdroszczę Ci.
P.S. Beckhamowi ostatnio też dużo lepiej idzie granie w reklamówkach niż na boisku, a taki Mila na przykład gra tylko na boisku, niewiele, ale zawsze coś. Rozumujac po Twojemu to Beckham w porównaniu do Mili jest fajtłapowaty.

qrczak napisał(a):
I pamiętaj: "Małysz to zdrajca, Małysz to oszust, nie umiał skakać od początku..."![]()
Stavro napisał(a):qrczak napisał(a):
I pamiętaj: "Małysz to zdrajca, Małysz to oszust, nie umiał skakać od początku..."![]()
to ty powiedziales nie ja...tylko moze to jest blad ze na poczatku wychwala sie takie osoby pod niebiosa..nie zawsze sa do tego podstawy...a potem wiadaomo...z wysokiego konia bolesnie sie spada...
qrczak napisał(a):Stavro napisał(a):qrczak napisał(a):
to ty powiedziales nie ja...tylko moze to jest blad ze na poczatku wychwala sie takie osoby pod niebiosa..nie zawsze sa do tego podstawy...a potem wiadaomo...z wysokiego konia bolesnie sie spada...
To nie ja powiedziałem tylko Kukiz w swojej piosence.
Roman napisał(a):jak napisała dziś wyborcza o Smolarku
(cytuję z pamięci) -najlepszym polskim piłkarzem jest Holender, którego nie dotknęła ręka polskiego trenera
to smutne

Może jeszcze sie przebudzi 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości