Pilkarskie objawienie .... smolarek

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Roman » wtorek, 22 lis 2005, 23:16

jak Polska grała z Austrią w Chorzowie to próbowałem mamie wkręcać, że gola dla naszych strzelił Włodzimierz, a nie Ebi :P

nie dała się :P
Roman
Mieszka tu

Postprzez Stavro » środa, 23 lis 2005, 01:19

dudkowi ostatnio wychodzi jedno...granie w reklamach...ale i to slabo...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez qrczak » środa, 23 lis 2005, 01:49

Stavro napisał(a):dudkowi ostatnio wychodzi jedno...granie w reklamach...ale i to slabo...

Czyli to znaczy, że codziennie bywasz na treningach Liverpoolu, nie opuszczasz również żadnego meczu rezerw, śledzisz każdy krok Dudka. Wiesz co, zazdroszczę Ci.

P.S. Beckhamowi ostatnio też dużo lepiej idzie granie w reklamówkach niż na boisku, a taki Mila na przykład gra tylko na boisku, niewiele, ale zawsze coś. Rozumujac po Twojemu to Beckham w porównaniu do Mili jest fajtłapowaty.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Stavro » środa, 23 lis 2005, 11:57

qrczak napisał(a):
Stavro napisał(a):dudkowi ostatnio wychodzi jedno...granie w reklamach...ale i to slabo...

Czyli to znaczy, że codziennie bywasz na treningach Liverpoolu, nie opuszczasz również żadnego meczu rezerw, śledzisz każdy krok Dudka. Wiesz co, zazdroszczę Ci.

P.S. Beckhamowi ostatnio też dużo lepiej idzie granie w reklamówkach niż na boisku, a taki Mila na przykład gra tylko na boisku, niewiele, ale zawsze coś. Rozumujac po Twojemu to Beckham w porównaniu do Mili jest fajtłapowaty.

juz sie tak nie oburzaj...a jak gra Beckham i real sam ocen po tym jakie baty dostali od barcy...tylko mowie zeby lepiej koncentrowac sie na grze a nie na graniu w reklamach...tak chocby Cholowczyc rozmienil sie na drobne a mogl cos osiagnac...zreszta sam trener Liverpoolu zawsze mial ograniczone zaufanie do jurka...pewnie nie bez powodu...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez qrczak » środa, 23 lis 2005, 13:53

Nie oburzam się, tylko irytuje mnie nieco takie zachowanie. Jak Dudkowi szło to nikt złego słowa na niego nie powiedział, teraz ma słabszy okres i każdy na nim psy wiesza. Tak samo było z Małyszem i każdym sportowcem który coś osiągnął. Nie wiem czy to nasza narodowa zawiść i zazdrość.
Gdyby nie było Boruca to byśmy pewnie płakali mocno i dalej nosili Dudka na rękach. Reklamę nagrał w czasie kiedy miał kontuzję i nie mógł ani grać, ani trenować, więc porównywanie go z panem chipsem nie ma w ogóle sensu.

I pamiętaj: "Małysz to zdrajca, Małysz to oszust, nie umiał skakać od początku..." :lol: :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Stavro » środa, 23 lis 2005, 16:10

qrczak napisał(a):

I pamiętaj: "Małysz to zdrajca, Małysz to oszust, nie umiał skakać od początku..." :lol: :wink:

to ty powiedziales nie ja...tylko moze to jest blad ze na poczatku wychwala sie takie osoby pod niebiosa..nie zawsze sa do tego podstawy...a potem wiadaomo...z wysokiego konia bolesnie sie spada...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez qrczak » czwartek, 24 lis 2005, 13:42

Stavro napisał(a):
qrczak napisał(a):

to ty powiedziales nie ja...tylko moze to jest blad ze na poczatku wychwala sie takie osoby pod niebiosa..nie zawsze sa do tego podstawy...a potem wiadaomo...z wysokiego konia bolesnie sie spada...

To nie ja powiedziałem tylko Kukiz w swojej piosence.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Stavro » czwartek, 24 lis 2005, 13:55

qrczak napisał(a):
Stavro napisał(a):
qrczak napisał(a):

To nie ja powiedziałem tylko Kukiz w swojej piosence.

oki ty to napisales tylko...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Easy Rider » czwartek, 24 lis 2005, 19:15

Roman napisał(a):jak napisała dziś wyborcza o Smolarku

(cytuję z pamięci) -najlepszym polskim piłkarzem jest Holender, którego nie dotknęła ręka polskiego trenera

to smutne

myślę że to nie do końca tak. Ebi wychowywał się na sukcesach swojego ojca Włodka Smolarka - RTS Widzew Łódź, Feyenoord. Wpływ znakomitego polskiego piłkarza, jednego z najbardziej "charakternych" polskich grajków na syna na pewno był bardzo duży.
Fakt, nie wyobrażam sobie żeby Ebi miał się rozwijać pod okiem Żurka, Kaczmarka, Broniszewskiego czy Kubickiego albo Wdowczyka.
I dlatego trzeba się cieszyć że nie tknęły Euzebiusza jako juniora polskie chore piłkarskie układy.
A co do Dudka, dlaczego ostatnio gra bez gazu? Bo Krystyna z Gazowni przestała dzwonić. Buehehehehehe :)
Easy Rider
Terminator

Postprzez bezAMBICJI » środa, 7 gru 2005, 23:23

Tak Smolarek gra z meczu na mecz coraz lepiej...brawo dla niego.
Za to Krzynówek przestał zupełnie grać ;/ Może jeszcze sie przebudzi :?:
bezAMBICJI
Weteran

Postprzez Tomash » niedziela, 8 sty 2006, 13:37

Można się cieszyć z jednego zawodnika, ale szkoda,że nie ma więcej takich dryblerów w naszej reprezentacji,wogóle reprezentacja polska prezentuje archaiczny futbol,bez kontaktu jeden na jeden, a różnica dzieląca nas z zachodem zawsze przypomina mi mecz w eliminacjach pucharu UEFA Polonii Warszawa - FC Porto, gdzie najbardziej utkwili mi w pamięci tacy zawodnicy jak Deco i Jankauskas, a w polskiej drużynie obrońca Dziewicki co pokazuje obraz naszej piłki.
Tomash
Coś tam napisał

Poprzednia strona

Powrót do :: sport