w formie =wiele bramek dawno nie bylo takiego polaka w bundeslidze dzisiaj znowu 2 piekne bramki
gratuluje formy i liczymy po cichu na wiecej
w formie =wiele bramek dawno nie bylo takiego polaka w bundeslidze dzisiaj znowu 2 piekne bramki
piter_Radzikowo napisał(a):qrczak napisał(a):I tak mu to nic nie da bo w reprezentacji będzie grał Rasiak.
a ja licze na to ze jednak janosik prezestanie powolywac drewniaka rasialdo

Stavro napisał(a):ale mamy tez drugiego zawodnika swiatowej klasy...znakomitego bramkarza...i wcale nie mam tutaj na mysli pana wystepujacego w reklamach tp sa ...artur moim zdaniem po przejsciu do celtow nabral sporego doswiadczenia i teraz powienien byc sporym wzmocneiniem naszej kadry...tylko zeby janosik artura wystawial jako pierwszego bramkarza a nie fajtlapowatego Dudka
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
MarcinR napisał(a):Stavro napisał(a):ale mamy tez drugiego zawodnika swiatowej klasy...znakomitego bramkarza...i wcale nie mam tutaj na mysli pana wystepujacego w reklamach tp sa ...artur moim zdaniem po przejsciu do celtow nabral sporego doswiadczenia i teraz powienien byc sporym wzmocneiniem naszej kadry...tylko zeby janosik artura wystawial jako pierwszego bramkarza a nie fajtlapowatego Dudka
fajtlatopowaty to chyba przesadzasz ..to to grubo przesadzasz ...
fajtlapowatego Dudka
moeze troszeczke...ale Borucowi i tak do piet nie siega...
MarcinR napisał(a):a zreszta na obrone wystarczy jedno
przypomnij sobie jak wygladal pierwszy sezon dudka w liverpoolu byl po prostu fantastyczny , a teraz odnies to do boruca i czekaj i patrz czy utrzyma forme ..

qrczak napisał(a):MarcinR napisał(a):a zreszta na obrone wystarczy jedno
przypomnij sobie jak wygladal pierwszy sezon dudka w liverpoolu byl po prostu fantastyczny , a teraz odnies to do boruca i czekaj i patrz czy utrzyma forme ..
No co Ty, w tym sezonie Dudek był najbardziej fajtłapowaty.
no tak zapomnialemUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości